Opnieuw in lockdown - maatregelen coronavirus

15 december 2020

Het is niemand ontgaan, Nederland is opnieuw in lockdown. In elk geval tot en met 19 januari. Strenge maatregelen worden genomen om stijgende besmettingscijfers en verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Ook voor Eijsink vraagt dit opperste alertheid. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en relaties is natuurlijk altijd onze hoogste prioriteit. We volgen daarom strikt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor de FAQ.

Maatregelen coronavirus

We continueren, voor zover verantwoord en mogelijk, de dienstverlening van onze klanten. Hierbij een totaaloverzicht van de geldende maatregelen:


Bereikbaarheid

o Eijsink en onze servicedesk zijn bereikbaar voor vragen en support via 0880 55 66 77 en per mail via servicedesk@eijsink.nl. Een basis supportteam staat voor je klaar. Overige supportmedewerkers zullen vanuit RIVM-advies thuis de service verlenen. Hierdoor is het mogelijk dat we telefonisch extra door moeten schakelen. We vragen hiervoor begrip.

o Verkoop is als normaal bereikbaar via 0880 55 66 77 en verkoop@eijsink.nl. Klantafspraken, trainingen en demo’s laten wij zoveel mogelijk online doorgaan. Fysieke leveringen kunnen in overleg onder veiligheidsvoorwaarden doorgang vinden. Dit bespreken we graag!

o Bezoeken aan de Eijsink-vestigingen in Hengelo, Wateringen en Amsterdam worden tot een minimum beperkt met maximaal 2 gasten per bezoek. Alleen op afspraak en onder veiligheidsvoorwaarden kunnen wij je ontvangen. Onze Eijsink-vestigingen in Inspirium Breda en Inspirium Amsterdam worden tot nadere order niet bemand.


Leveringen

o Levering op klantlocaties worden in onderling overleg tussen Eijsink en de klant bepaald of deze wel of niet door kan gaan. Voor geplande leveringen wordt vanuit Eijsink altijd eerst telefonisch contact opgenomen.

o Waar mogelijk zullen we reparaties blijven uitvoeren. Niet noodzakelijk (preventief) onderhoud wordt tot nadere order uitgesteld. Bij een storing wordt per geval in onderling overleg tussen Eijsink en de klant bepaald hoe deze verder te behandelen.


Verkoop

o Verkoop wordt zoveel mogelijk op afstand gedaan. Geplande (demo)afspraken zullen door onze accountmanagers en sales consultants kritisch worden bekeken. Wij nemen telefonisch contact met de klant op om te overleggen of de afspraak door kan gaan, bij voorkeur in de vorm van een conference call/online meeting.

o Eijsink-collega’s houden een strikt hygiëneprotocol in acht. Hierbij is het regelmatig handen wassen, in de elleboog niezen en geen handen schudden vanzelfsprekend. De collega’s die niet vanuit huis kunnen werken zitten op gepaste afstand uit elkaar en groepsbijeenkomsten zijn gecanceld.


De gezondheid van iedereen staat op de eerste plaats en daarin nemen we geen risico’s.  Wij begrijpen dat deze maatregelen veel impact hebben op de werkprocessen van jou als klant. We hopen op flexibiliteit waar nodig en rekenen op begrip. Laten we elkaar in deze tijden extra ondersteunen en samenwerken. Voor elkaar, mét elkaar!


Eijsink is bereikbaar op ons vaste nummer 0880 55 66 77 en natuurlijk per e-mail. We zullen dit bericht updaten mocht hier aanleiding voor zijn.


Om je vanuit ons werkveld zo goed mogelijk te informeren, vind je de meestgestelde vragen rondom corona en de antwoorden hier


Onze dienstverlening gaat door, wij staan voor je klaar!

 

Met vriendelijke groeten,

Directie Eijsink