Service en innovatie loont!

8 oktober 2021

Om jouw zaak goed te laten draaien is een gebruiksvriendelijk kassasysteem een must. Maar wil je echt efficiënt én gastvrij werken, dan moet je niet alleen kijken naar de processen rondom bestellen en betalen, maar ook boeken, bereiden, bemensen en beheren. Met ruim 35 jaar praktijkervaring en innovatiekracht biedt Eijsink de beste oplossingen voor de totale klantreis, én ongekende service. Van inventarisatie tot implementatie en nazorg.

Kennismaken: met je handen aan de knoppen

Kom kijken en voel direct het verschil. In onze showrooms staan alle digitaliseringsoplossing opgesteld alsof je een echt restaurant of hotel binnenloopt. Door letterlijk met je handen aan de knoppen te zitten, ontdek je immers welke handheld, kassa of bestelzuil past bij jouw zaak! Wees vrij om te vragen naar de mogelijkheden die voor jou het verschil maken. Daar zoeken wij dan de juiste software en slimme integraties bij.

Wist je dat de high tech software door onze eigen softwareontwikkelaars wordt ontwikkeld en er vanuit praktijkwensen zeer regelmatig nieuwe functionaliteiten uitgerold worden? Zo beschik je altijd over de nieuwste mogelijkheden. En dankzij het one-stop-shop-principe hoef je nergens anders meer naartoe. Naast de kassa, bestelzuil of keukenschermen wordt ook alle randapparatuur geleverd en geïnstalleerd. Van pinapparaten tot bevestigingssystemen.

Inventariseren: de kansen voor optimalisatie in kaart brengen

Je zoekt geen product maar juist het antwoord op je vraag. Jouw zaak is uniek, je behoeftes ook. Op een ontspannen manier inventariseren we samen de processen in je horecazaak van A tot Z. Zo brengen we in kaart waar ruimte is voor verbetering. Bijna altijd is er winst te behalen: fouten reduceren, communicatie tussen keuken en bediening verbeteren, de personeelsrooster beter afstemmen op drukte en je omzet of efficiënter bestellingen opnemen en bereiden. Vanaf het eerste contactmoment werk je met een vast team van je accountmanager en consultants. Mét elk hun expertise op het eigen domein, van online bestellen tot personeelsplanning of digitale orderverwerking in de keuken. Branchekennis en ervaring brengen jou de juiste gastbeleving!

Implementatie: het gaat om de praktijk

Op de werkvloer moeten de puntjes op de i. Daarom draaien onze horeca-specialisten mee in de keuken of bij de bar tijdens de livebegeleiding. De kennis van je medewerkers, van basic tot verdieping, verzorgen we door (online) demo’s, workshops en trainingen. Zo weet je zeker dat je het maximale uit jouw systemen haalt. En weet je even niet meer hoe je je tafelplattegrond in de kassa wijzigt of nieuwe tafels toevoegt? Geen probleem. Onze videotutorials (+150) zijn altijd beschikbaar en laten het je zien!

Beheren: de snelste service

Een kapotte bonprinter of verkeerd werkende handheld, dat kun je je als horecaondernemer niet permitteren. Dat snappen wij. Daarom hoor je bij ons geen antwoordapparaat, maar 24/7 livebemanning. Onze interne servicedesk is altijd bereikbaar, oók op de zaterdag- en zondag wanneer jij topdrukte beleeft! Elke regio heeft zijn eigen specialisten met volledig uitgeruste service bus, zodat we snel kunnen handelen en de continuïteit van jouw zaak niet in het gedrang komt.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op: bel, mail of kom langs in één van onze showrooms!