Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

Deze zes strandpaviljoens in Katwijk aan Zee zijn een bezoek waard

Lisa
Leestijd 3 min

Katwijk aan Zee wint als badplaats aan populariteit. Het gemoedelijke familiestrand, de klassieke Katwijkse strandhuisjes, de ondergrondse parkeergarage en de bruisende boulevard met vele terrasjes maken dat steeds meer strandliefhebbers de badplaats willen ontdekken. Wij delen zes strandpaviljoens om dit terrasseizoen in Katwijk te bezoeken!

Strandpaviljoens Katwijk aan Zee Kassasysteem bestellen betalen

1. Strandpaviljoen Zee en Zon

Midden in ‘de baai van Holland’ ligt het prachtige paviljoen Zee en Zon van de familie van Duijn. Dat je dagelijks een van de familieleden kunt tegenkomen of jaarlijks een van de vaste krachten zorgt voor herkenbaarheid en een fijne, ongedwongen sfeer. Bij Zee en Zon is het paviljoen het hele jaar door vol, of het nu mooi of slecht weer is. En dat komt doordat het échte strandgevoel overheerst; gezellige livemuziek, de goede prijs/kwaliteit van gerechten én de verhuur van strandstoelen plus strandhuisjes. Zak lekker weg in een comfortabele loungestoel op de veranda van jouw eigen strandhuisje aan het Katwijkse strand.

Boulevard Zeezijde 19, 2225 BB Katwijk aan Zee

Strandpaviljoen Zon en Zee Katwijk Kassasysteem


2. Westpunt

Westpunt belooft de hotspot van het strand van Katwijk te worden. Voor ontbijt, lunch, diner en lekker borrelen bij de ondergaande zon. Media april zal de gloednieuwe strandclub openen en noemt zichzelf 'a Seaside rendez-vous'. Het team van eigenaar Richard is druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de grote opening. Sunsets en cocktails, een top combinatie. Daar wil je bij zijn!

Boulevard Zeezijde 41, 2225 BB Katwijk aan Zee

Strandpaviljoen Westpunt Katwijk kassasysteem


3. Zomers Beachclub

Barbecueën op het strand, trouwen met je voeten in het zand of genieten van een schitterende zonsondergang aan de eindeloze horizon. Dat doe je jaarrond bij Zomers Beachclub, een begrip op het Katwijkse strand. Ondernemer Hennie heeft met zijn vrouw Jannie in de loop der jaren niet alleen van Beachclub Zomers maar ook van Het Strand een tot stijlvolle strandbedrijf gemaakt. Genoeg keuzes op de menukaart, topbediening en een ruim terras met gezellige ambiance. Een bezoek aan Zomers Beachclub is elke keer een feestje!

Boulevard Zeezijde 21, 2225 BB Katwijk aan Zee

Strandpaviljoen Zomers Katwijk kassasysteem


4. Strandpaviljoen ‘t Centrum

Gelegen aan het bruisende winkelcentrum ligt Strandpaviljoen ’t Centrum. In 2018 compleet vernieuwd op zijn vertrouwde plek aan het centrale evenementenplein van Katwijk. Uniek om na het winkelen neer te strijken voor een bakje koffie, lunch of diner met gegarandeerd uitzicht op zee. Kinderen kunnen lekker spelen op de speelattributen die voor het terras staan. En als ze hongerig worden, kunnen ze hun slag slaan met een heerlijk kindermenu.

Boulevard Zeezijde 17, 2225 BB Katwijk aan Zee

Strandpaviljoen 't Centrum Katwijk kassasysteem

5. Beachclub Wantveld

In het restaurant en terras van Beachclub Wantveld is het heerlijk toeven. Van pesto plukbrood tot iberico boneless ribs, van de heerlijkste wijnen tot speciale koffies. Gasten komen graag terug bij deze sfeervolle locatie van de familie Schaddé-Van Dooren. De unieke ligging aan zee biedt verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijke dag; van bedrijfsuitjes tot bruiloften of groepsdiners. In de Beach Bungalows geniet je écht van de zomer met het strand als voortuin.

Noordduinseweg 6, 2221 BL Katwijk aan Zee

Strandpaviljoen Wantveld Katwijk kassa


6. Strandpaviljoen De Watering

Lunchen, borrelen, dineren. Bij strandpaviljoen de Watering geniet je van de lekkerste gerechten en drankjes in combinatie met een dagje strand. Een relaxte plek aan zee die van maart tot augustus geopend is. Even bijkletsen met vrienden of familie onder het genot van een high tea, borrelplank of groepsbarbecue. Of tijd voor elkaar tijdens een overnachting in een strandhuisje.

Boulevard Zeezijde 3A, 2225 BB Katwijk aan Zee

De Watering Katwijk Kassasysteem


Kunnen de bestel- en betaalprocessen in jouw strandpaviljoen efficiënter of zou je tips willen hoe je je omzet kan verhogen? Eijsink is dé automatiseringspartner voor strandpaviljoens. Wist je dat er bij ons seizoenslicenties mogelijk zijn? Zo betaal je in de sluitingsperiode niet voor licenties die je niet gebruikt.
Kassa en handhelds
Digitale bonschermen
Betalen en pin
Marcel
Marcel, adviseur

Marcel richt het bestel- en betaalproces voor
jouw strandpaviljoen optimaal in