Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

Ontdek de nieuwe handheld en pin in één device

Lisa
Leestijd 2 min

Alles-in-één. Bestellen. Afrekenen. Scannen. Maximaliseer je gastbeleving met de nieuwe generatie handheld en ingebouwde betaalautomaat, zo compact als een smartphone. De Compact A77 is uniek in de markt: één device in plaats van twee, waardoor je tot wel 60% bespaart op aanschafkosten. Ontdek deze alleskunner en verbeter je bestel- en betaalproces!

handheld en pin in een pax a77 eijsink
 • 1 device met alle benodigde functionaliteiten
 • Verbeter het bestel- en betaalproces
 • Bespaar tot wel 60% op aanschafkosten

Multifunctionele handheld met Android-basis

Rust je je team uit met tools waarmee ze prettig werken én een snelle service bewerkstelligen, dan leidt dat tot meer gasttevredenheid. Over de nieuwe handheld en pin één zijn we erg enthousiast! Deze alleskunner registreert bestellingen razendsnel door het 8.1 Android-besturingssysteem en 5,5” touchscreen. Ook verwerkt ingebouwde betaalautomaat moeiteloos en veilig transacties van alle populaire betaalmogelijkheden, van creditcard tot Apple Pay.

Niet alleen is de mini POS voorzien van de nieuwste technologische snufjes, het lichte en stijlvolle design is ergonomisch ontworpen (240 gram en 17 mm). Ideaal voor het opnemen van bestellingen en voldoen van betalingen in de horeca, op het terras, aan de bar óf bij bezorging aan huis. Door de ondersteuning van wifi is er altijd verbinding.

Verwerk betalingen ter plaatse, altijd en overal

De handheld en pin in één heeft een prachtig 5,5-inch kleurentouchscreen, een krachtige processor en een lange batterijduur van 10-12 uur. De A77 is ontworpen om de ecologische voetafdruk en de kosten van bonpapier te verminderen en wordt niet geleverd met een ingebouwde printer, maar kan via Bluetooth-connectiviteit tot één worden gekoppeld.

Multifunctioneel transacties uitvoeren:

 • Chip & pin
 • NFC Contactloos & magneetstrip
 • Mobiel betalen
 • Bestellingen opnemen
 • QR-codes tonen t.b.v. betalen

Waarom is deze handheld de perfecte oplossing voor jou?

Horeca
Als het betalingsproces bij de gast plaatsvindt, is een mobiel apparaat altijd een voordeel. Makkelijk mee te nemen in de sloof of broekzak. Dankzij het Android-besturingssysteem installeer je eenvoudig de booq kassa-app op de A77.

Detailhandel
Of je nu bij de afrekenbalie of op de winkelvloer staat. Bedien en reken af waar de klant ook is, met de A77 is dat geen probleem.

Maaltijdbezorging
Overstappen van wifi naar 4G gaat net zo eenvoudig als met een smartphone. Een groot touchscreen en de batterij met een lange levensduur maken de A77 de perfecte partner voor bezorgdiensten.

 • Laag in aanschafkosten
 • Makkelijk te bedienen
 • Gasten betalen lekker snel

Ook interessant

Ook enthousiast over
deze handheld?

Facebook
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur
Telefoon
Bel ons via
0880 55 66 77
mail
Mail ons via
info@eijsink.nl