Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

't Losse Hoes | Omzetgroei door handhelds

Annabelle
Leestijd 3 min

Bourgondisch genieten op z'n Sallands. In Hotel / Gasterij 't Losse Hoes proef, hoor en voel je wat dat betekent. Een unieke locatie aan de voet van de Holterberg met een restaurant, feestzaal, terras en hotelsuites. Vincent en Paulien Vree Egberts zorgen voor een onbezorgd bezoek, ongeacht de grootte van het gezelschap.

Klantverhaal 't Losse Hoes kassa handhelds Eijsink

De uitdaging

’t Losse hoes heeft een omvangrijke locatie. Er zijn niet alleen de tafels binnen, maar ook twee flinke terrassen waar bijna 300 gasten plaats kunnen nemen. Efficiënt werken in dan echt een must. In de bestaande situatie werd gewerkt met 1 vaste kassa. Medewerkers schreven met de hand een bon, liepen ter registratie naar de kassa, vervolgens naar de bar om zelf de bestelling te pakken en uit te serveren.


De oplossing en het resultaat

Om een efficiëntieslag te slaan hebben wij één vaste kassa met twee handhelds geïmplementeerd, met daarbij een bar- en keukenscherm. Deze procesverandering zorgde voor een mega omzetverhoging, terwijl de eigenaren in de huidige situatie al dachten aan hun top te zitten! “Dat we efficiënter zouden gaan werken door de handhelds en bar- en keukenschermen hadden we wel verwacht, maar dat het ook zo’n boost aan onze omzet zou geven niet! Dit hadden we veel eerder moeten doen!

In de drukke periodes hebben we meerdere medewerkers met handhelds lopen, mensen vast achter de bar staan voor de continue uitgifte van drankjes en alle runners die de bestelling naar de tafel brengen. Ook in de keuken hebben we meerdere mensen bij de warme en koude kant, met ieder hun eigen verantwoordelijkheden. Zeker met die handhelds, is het tempo waarin orders binnenkomen zo hoog, dat een gestructureerde manier van werken de enige mogelijkheid om snelheid en gastvrijheid te borgen. De Kitchen Manager heeft een belangrijke bijdrage geleverd in de effectiviteit van onze keuken. Het kwijtraken van een bonnetje en onduidelijkheden zijn uitgesloten."

't Losse Hoes maakt gebruik van:

Reserveringssysteem
Digitale bonschermen
Kassa en handhelds
QR-bestellen

Ook interessant

Wij helpen je
je omzet te vergroten

Facebook
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur
Telefoon
Bel ons via
0880 55 66 77
mail
Mail ons via
info@eijsink.nl