Eijsink Touch Horeca, Retail en Sport

Met de Eijsink Touch haal je een oplossing in huis die perfect werkt en verrassend veel fijne functionaliteiten bevat. Je kiest bijvoorbeeld je eigen toetsenindeling en kleurcodering, en het is mogelijk om te werken met inlogcodes, zodat alleen gemachtigden de kassa kunnen openen. Dankzij de overzichtelijke indeling van het scherm heeft de Touch een korte leercurve. Je medewerkers hebben dit fijne afrekensysteem zo onder de knie! Er zijn drie varianten van de Touch: Touch Horeca, Touch Retail en Touch Sport!

Wat biedt Eijsink Touch jou?

Bij Eijsink vind je altijd een oplossing op maat.

Branchevoordelen

De Eijsink Touch-software zit vol slimme handigheden die de bedrijfsvoering in specifieke branches kunnen optimaliseren. Zo is het in de horeca prettig dat je met de Eijsink Touch vaste gasten op rekening kunt zetten en je ziet wanneer per tafel de laatste handeling is geweest. In de retail is het, naast alle scanningmogelijkheden, ideaal dat je een bepaalde transactie even in de wacht kunt zetten, als je klant toch even verder snuffelt in de winkel. En voor sportverenigingen hebben we een speciale samenwerking met NetPay Sports, zodat je bij de kassa met gepersonaliseerde clubkaarten, sleutelhangers of armbanden cashless én contactloos kunt betalen!

  • Tafelmanagement
  • Eenvoudig artikelbeheer
  • Verschillende tarieven per gebruikersgroep
Toegankelijke backoffice

Vanuit de backoffice kun je producten toevoegen en prijzen wijzigen. Naast kassamanagement kun je in de backoffice natuurlijk ook terecht voor rapportages. Binnen zo'n rapport kun je van alles laten specificeren; wellicht wil je enkel alcoholische dranken, de contante betalingen of juist de verkoop tijdens piekuren zien.

  • Heldere rapportages
  • Grafische overzichten in Excel
  • Overal bereikbaar in de cloud
NetPay Sports

De Eijsink Touch Sport werkt samen met NetPay Sports, een cashless betaalsysteem voor optimaal betaalgemak. Door eenvoudig je clubkaart (of sleutelhanger, of armband) bij een betaalpunt te scannen, betaal je voor je aankopen. Geen portemonnee meer vol contant geld. Bliep. Klaar. Zónder transactiekosten. Je betaalmiddel opwaarderen kan eenvoudig online met iDEAL of PayPal, bij myNetPay. Daar kun je verder je saldo checken, verbruikte consumpties inzien, je betaalmiddel blokkeren of je saldo laten terugstorten op je rekening. Kies je voor een clubkaart, dan kunnen we die qua design en informatie helemaal op maat maken voor jouw club!

  • Betalen met eigen clubkaarten, armbanden of sleutelhangers. Zelfs bij vendingautomaten!
  • Speciale betaalmogelijkheden voor de jeugd, zoals een alcoholslot onder de 18
  • Geen cash meer in omloop: sneller, goedkoper en veiliger!

 

Raadpleeg onze experts

Wil je graag weten of de Touch-kassa bij jouw wensen en verwachtingen past? Heb je een verzoek voor onze klantenservice? Of leg je gewoon graag een vrijblijvende vraag bij ons neer?

Wacht dan niet langer en open ons contactformulier! Waar kunnen we je een plezier mee doen?

Contact opnemen
Dé oplossing voor

Jouw oplossing voor

Restaurants
Strandpaviljoenen
Bars & cafés
Fastservice
Winkels
Sportverenigingen
Klanten vertellen

Ontdek wat onze oplossingen in de praktijk voor jou kunnen betekenen.

K.V.V. Quick '20, Oldenzaal
Touch Sport

“De voordelen van de Touch Sport zijn het gebruiksgemak, controle over de omzet en kunnen betalen met ledenpassen.” - Bas Wolters, Communicatie & Marketing

Zo gekoppeld

Deze oplossing sluit naadloos aan op diverse van onze andere producten. Kies voor de beste combinaties en een hoger rendement!

Ontdek dé perfecte oplossing
Benieuwd naar welke oplossingen uit ons portfolio aansluiten bij je bedrijf? Neem contact met ons op!