Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Eijsink hardware en randapparatuur

Hardware en randapparatuur

Van bonprinter
tot pinrol

Regel alles onder één dak

Een fantastische kassa is natuurlijk cruciaal. Maar alleen met kassa-software ben je er nog niet. Wij bieden ook een brede range van hardware zoals kassaschermen, printers, bevestigingssystemen en meer. Zo kun je in één keer alles goed regelen en ben je direct verzekerd van hoogwaardige kwaliteit.

Kassa beeldschermen

Onze touchscreen kassa’s zijn er in diverse soorten en maten. Het kassa beeldscherm combineert betrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid in één prachtig strak design. Het systeem kan tegen een stootje, heeft een lange levensduur en een optimale performance. Zo kan je te allen tijde op het kassasysteem vertrouwen.

Eijsink kassa vaste panel pos pointofsale

Handhelds

Werken in de horeca is topsport, waarin service en snelheid van groot belang zijn. Vergeet het opnemen van bestellingen met pen en papier en ga aan de slag met handhelds. Met de kassa app van booq tover je elke handheld om tot een volwaardige mobiele kassa. Of kies voor onze professionele, industriële hardware. En wil je met je handheld bestellingen opnemen én kunnen afrekenen? Kies dan voor onze handheld en pin in één.

Eijsink handhelds mobiles kassa

Bevestigingssystemen

Ons bevestigingssystemen bieden unieke mogelijkheden om de POS kassa's en digitale bonschermen op een ergonomische en gebruiksvriendelijke wijze te plaatsen. En op de gewenste posities binnen de beschikbare ruimte. Denk hierbij aan kassa’s, bonprinters, pinapparaten en tablets. Jouw medewerkers worden zo nog beter gefaciliteerd bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

Eijsink bevestigingssystemen

Bonprinters

Onze bonprinters zijn robuust en betrouwbaar. Het model TM- T88 is de meest verkochte en hoogst gewaardeerde POS printer in de markt. Met zijn hoge printsnelheid, duurzame afsnijdmechanisme en eenvoudige papierhandeling is het succes snel verklaard. Afdrukken voorzien van een fijn gearceerde afbeelding, foto of logo geven de kassabon meerwaarde. Hiermee is de TM- T88V niet alleen een geweldige thermische bonprinter, maar tevens een effectief marketinginstrument!

Eijsink printers
Eijsink webshop supplies
Alles wat je nodig hebt

Bestel supplies direct en eenvoudig in onze webshop!

Geldlades

Wij bieden een ruim assortiment geldlades in allerlei maten en met diverse aansluitingen. De handbediende geldlades worden geopend door tegen de voorkant te drukken of via een drukknop. De elektrische geldlades zijn voorzien van een 24V aansluiting. Rechtstreeks aan te sluiten op de kassa of bonprinter. Ook zijn er losse binnenbakken en ladedeksels verkrijgbaar.

Eijsink kassalades geldlade

Oproepsystemen

Moeten je gasten even wachten na het bestellen van een afhaalbestelling? Voorkom dan lange wachtrijen door ze een buzzer mee te geven. Zo kunnen ze elders wachten op hun bestelling en zorg jij voor overzicht in jouw zaak. Onze oproepsystemen werken met een discreet tril- en geluidssignaal. Zodra de bestelling klaar is kan een medewerker door het ingeven van het pagernummer de gast oproepen om de bestelling af te halen.

Eijsink pagers oproepsysteem

WIFI-netwerk

Een stabiel WIFI-netwerk is meer dan ooit een randvoorwaarde voor het functioneren van de oplossingen die Eijsink aanbiedt. Daarom adviseren wij om het WIFI-netwerk door ons te laten uitmeten en installeren. Met onze Access Points en switches bieden wij de gewenste kwaliteit en vooral de beheersbaarheid.

Eijsink wifi netwerk

Scanner, klantendisplay, wetcover, pinrol en meer

Handscanners en klantendisplays om de optimale gastervaring te bieden. RFID-readers en tags om in te loggen op de kassa of urenregistratieklok. Dockings, wetcovers en accu's voor best mogelijke werking van je mobiele kassa. Kassarollen, thermorollen en pinrollen in vele soorten, maten en verpakkingseenheden. We hebben het allemaal in onze one-stop-shop.

Eijsink supplies scanner kassarol
Gerben
Gerben, adviseur

Gerben vertelt je graag
meer over onze hardware