Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

Lunchroom Grace | Een gebruiksvriendelijk kassasysteem is key

Susan
Leestijd 3 min

Een droom die werkelijkheid werd. Dat is GRACE lunchroom, onderdeel van ontmoetings- en jeugdcentrum De Bron. Jaren geleden droomden de oprichters er al van om een plek te creëren waar iedereen uit Bunschoten-Spakenburg en omgeving welkom is.

Klantverhaal De Bron Grace Lunchroom Eijsink kassa

Grace Lunchroom is een uniek plekje in het dorp, met het mooie doel om iedereen een ‘tweede thuis-ervaring’ te geven. In de lunchroom is iedereen welkom. Niemand uitgesloten. Vandaag de dag kunnen mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten en ongedwongen genieten van een kop koffie of een heerlijke lunch. In samenwerking met EventsForChrist organiseert De Bron vaak evenementen, zoals concerten. “Hier komen mensen vanuit het hele land naar toe", aldus centrummanager Dan van der Horst. Voorafgaand genieten gasten van een 3-gangen-diner en na afloop is er nog de mogelijkheid om te borrelen in het café.” Ook bij Grace Home worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo organiseren ze diners voor mensen die eenzaam of hulpbehoevend zijn. “Deze mensen kunnen hier gratis komen eten. Onze vrijwilligers koken voor hen een heerlijk 3-gangen-diner. We zijn blij te zien dat er dankbaar gebruik wordt gemaakt van deze mogelijkheid.”

De wens

"Ons concept is divers. Van buurthuis en jongerencentrum tot lunchroom en evenementenlocatie. We werken met vaste medewerkers en we hebben collega’s met een verstandelijke beperking. Deze mensen krijgen vanuit de dagbesteding een fijne werkplek. Ons ontmoetings- en jeugdcentrum moet voor iedereen een veilige en leuke plek zijn. Een goed werkend en geautomatiseerd kassasysteem draagt hieraan bij."

De oplossing en het resultaat

Om alle processen in goede banen te leiden koos Stichting de Genadebron voor de oplossingen van Eijsink. “Wat wij als stichting belangrijk vinden is kwaliteit. Na wat onderzoek te hebben gedaan bij andere horecabedrijven kwamen we uit bij Eijsink. Bovendien is het POS systeem gebruiksvriendelijk en is het inzetten van extra kassa’s zo gepiept.” Daarnaast biedt QR-bestellen, in samenwerking met de bestelsite, uitkomst: “We kunnen hiermee ons personeel ontlasten en met minder mensen méér doen. En dankzij de personeelsplannersoftware kunnen we eenvoudig een goed werkrooster maken voor zowel ons personeel als onze vrijwilligers. We zijn zeer tevreden met de booq oplossingen van Eijsink, het is een fantastisch stabiel platform!

Lunchroom Grace maakt gebruik van:

Kassa en handhelds
Betalen en pin
Online personeelsplanning
Reserveringssysteem
QR-bestellen

Wij helpen je graag aan
een gebruiksvriendelijk
kassasysteem

Facebook
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur
Telefoon
Bel ons via
0880 55 66 77
mail
Mail ons via
info@eijsink.nl