Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

Restaurant Hollywood | Effectief in de keuken

Annabelle
Leestijd 3 min

Als je in het bezit bent van ‘horecabloed’ en je ouders met zoveel passie hun zaken runnen is het eigenlijk niet eens zo bijzonder als je op je 19e de scepter zwaait in je eigen zaak. We spraken Max Vree Egberts over zijn op 1 april 2022 geopende Restaurant Hollywood en ‘t Losse Hoes en Gasterij de Kruidentuin de zaken waar hij als ‘zoon van’ opgroeide.

Klantverhaal Hollywood restaurant Eijsink

Als culinair talent als 19e een eigen zaak

‘Het is hem met de paplepel ingegoten’, ‘de appel valt niet ver van de boom’, ‘zo vader zo zoon’ in het geval van Max Vree Egberts zijn alle clichés waar. Al ruim voordat hij is geboren, runnen zijn ouders Vincent en Paulien Vree Egberts Gasterij de Kruidentuin in Mariënheem met veel liefde en succes. Van jongs af aan is Max veelvuldig in de zaak te vinden. Hij blijkt niet alleen de affiniteit van zijn ouders, maar ook het talent te hebben geërfd. Als tiener kookt hij al de sterren van de hemel in ’t Losse Hoes, de plek waar ook zijn vader het koksvak heeft geleerd. Hij deelt zijn culinaire creaties via zijn Instagram-account @max.kookt en ook een koksopleiding kan natuurlijk niet uitblijven.

Maar Max wil en kan meer! Als voormalig Woodys op de Holterberg een nieuwe eigenaar zoekt, is het tijd voor een nieuw avontuur: een eigen restaurant! Bij zijn ‘Restaurant Hollywood’ kom je voor het echte glitter- and glamourgevoel dat je vooral in het Westen ziet. Denk aan glanzend fluweel, kristallen kroonluchters, flessen champagne en lekkere loungemuziek. Iedere gast wordt er als een VIP behandeld, maar heeft zeker niet het salaris van een Hollywood-ster nodig. De menukaart biedt voor ieder wat wils. Van een American Hotdog of Asian Super(poke)bowl als lunch tot een Beetroat Carrotburger en Surf & Turf met tournedos en kreeft als hoofdgerecht. We bieden een fanatische beleving en lekker eten voor iedereen.

De wens en het resultaat: soepele processen

Over de automatisering in Hollywood hoefde Max niet lang na te denken. “Bij Gasterij de Kruidentuin en ’t Losse Hoes werkten we al met diverse booq-oplossingen van Eijsink en dat bevalt goed.” Als kok zijnde is Max vooral heel enthousiast over de keukenschermen. “De Kitchen Manager heeft een belangrijke bijdrage geleverd in de effectiviteit van onze keuken. Het kwijtraken van een bonnetje en onduidelijkheden zijn uitgesloten. De bonnen digitaal op de schermen hebben zorgt voor veel meer overzicht en rust in de keuken en we kunnen er gewoon sneller door werken. Ook nieuwe mensen zijn veel sneller ingewerkt met zo’n oplossing”.

Tip: geef iedereen zijn eigen taak

Om alles soepel te laten verlopen is het belangrijk dat iedereen zijn eigen taak heeft en weet wat er van hem of haar wordt verwacht. Dat geldt door de hele zaak. We hebben niet alleen de tafels binnen, maar ook twee flinke terrassen waar bijna 300 gasten plaats kunnen nemen. Dat is vergelijkbaar met ’t Losse Hoes en efficiënt werken in dan echt een must. In de drukke periodes hebben we meerdere medewerkers met handhelds lopen, mensen vast achter de bar staan voor de continue uitgifte van drankjes en alle runners die de bestelling naar de tafel brengen. Ook in de keuken hebben we meerdere mensen bij de warme en koude kant, met ieder hun eigen verantwoordelijkheden. Zeker met die handhelds, is het tempo waarin orders binnenkomen zo hoog, dat een gestructureerde manier van werken de enige mogelijkheid om snelheid en gastvrijheid te borgen.

Restaurant Hollywood maakt gebruik van:

Kassa en handhelds
Digitale bonschermen
Betalen en pin

Ook interessant

Wij helpen je graag
om efficiënter te werken

Facebook
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur
Telefoon
Bel ons via
0880 55 66 77
mail
Mail ons via
info@eijsink.nl