Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Eijsink kassasysteem cafe

De beste Café kassa

Kassasysteem voor cafés
als onmisbare tool

Geen leercurve - direct te bedienen
Snel nieuwe drankjes aanmaken
Flexibel afrekenen met pin, QR of SoftPOS

Kassasysteem café gezocht?

Wanneer jij op zoek bent naar een kassasysteem voor in het café, dan is het van groot belang dat je kiest voor een systeem dat veel gebruiksgemak biedt. Je wilt natuurlijk dat je met behulp van het kassasysteem meer omzet genereert, dus dan moet je er wel efficiënt mee kunnen werken.

Gebruiksvriendelijk kassasysteem voor cafés

Er zijn verschillende oplossingen voorhanden en het zal van jouw persoonlijke situatie afhangen welk kassasysteem het meest passend is. Zo is het mogelijk om voor een vaste kassa, een tabletkassa en/of een mobiele kassa - ofwel handheld - te kiezen. Bij Eijsink ben je verzekerd van een systeem dat flexibel is en meegroeit met jouw veranderende behoeftes.

Eijsink Kassa Horeca Adies Automatisering Digitalisering

Deze cafés

kiezen voor het gemak van een Eijsink-kassasysteem.

Logo Vd Werff 01 1000
Logo 3wo 2019
Logo brouwhuis e1580141236877
House of bird logo
NIELZ

Kassa in het café: mobiel of vast

Zoals gezegd dient het kassasysteem van een café aan verschillende eisen te voldoen. Het moet gemakkelijk te gebruiken zijn, efficiëntie bieden en flexibel zijn. Een combinatie van een vast kassasysteem en een mobiele kassa lijkt voor de hand liggend. Ook is het kunnen doorgeven van bestellingen middels een QR-code een veelgeziene manier om klanten sneller te kunnen bedienen.

Eijsink kassa automatiseringspartner software
Jarenlang heb ik getwijfeld om over te stappen naar een digitaal kassasysteem. Eijsink heeft uiteindelijk gelijk gekregen dat het efficiënter kan. Combineer je technologie met persoonlijke aandacht, dan behaal je het beste resultaat.
Cafe Bierlokaal de Engel
Oldenzaal
Klantverhaal Bierlokaal de Engel Eijsink

VIER REDENEN

Waarom een kassasysteem van Eijsink?

Het antwoord op de vraag.

Projectbegeleiding van A tot Z
Totaaloplossingen die je verder brengen
40 jaar praktijkervaring
Betrouwbare en betrokken partner

Eijsink geeft advies over het gewenste café kassasysteem

Eijsink adviseert je graag over het ideale kassasysteem. Wil je meer weten over onze kassasystemen? We hebben veel van onze adviezen reeds voor je uitgewerkt. Heb je na het lezen hiervan nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

QR-bestellen bij Cafés

Wist je dat Eijsink ook QR-codes als oplossing biedt? QR-bestellen is populairder dan ooit. Het verkort wachttijden, voorkomt klantfrustraties en helpt personeelstekorten op te lossen, omdat het vaak niet meer nodig is om bestellingen aan tafel op te nemen.

Kassasysteem QR bestellen
RICK
Rick, adviseur

Sneller bestellingen aannemen en verwerken?
Rick voorziet je graag van advies.