Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Kassasysteem sportkantine

Kassasysteem voor sportverenigingen

Kassasysteem
sportkantine

Direct te bedienen door vrijwilligers
Gebruiksvriendelijke schermindeling
Van sportclub tot profclub

Kassasysteem sportkantine gezocht?

Ben jij op zoek naar een kassasysteem voor de sportkantine? Dan kom je er al snel achter dat er meerdere opties zijn. Een kassa in de sportkantine moet functioneel zijn en handig in gebruik. Het hangt af van jouw persoonlijke situatie en voorkeuren welk kassasysteem de beste keuze is. Ga jij voor een vaste kassa, een tabletkassa en/of een handheld? Hoe dan ook, je bent bij Eijsink verzekerd van een cloudbased kassasysteem dat flexibel is en daardoor meegroeit met jouw persoonlijke behoeftes.

Gebruiksvriendelijk kassasysteem voor vrijwilligers in sportkantine

In sportkantines worden regelmatig diensten gedraaid door vrijwilligers. Dan is het des te belangrijker dat het kassasysteem gebruiksvriendelijk en eenvoudig is. De kassasystemen van Eijsink voldoen aan deze eisen. Bovendien zorg je er met behulp van een kassasysteem voor dat contant geld overbodig wordt. Wel zo veilig om alle omzet digitaal te ontvangen. Een cashless sportkantine is dan ook vanwege meerdere redenen

Kassasystemen Eijsink kassa booq POS

Deze sportverenigingen

kiezen voor het gemak van een Eijsink-kassasysteem.

Frans Otten Stadion
des nijverdal
pol bentelo
AZ
Ezgif com webp to png converter 4

Kassa in de sportkantine: mobiel of vast

Besluit jij een kassasysteem aan te schaffen voor in de sportkantine, dan dien je goed te overwegen of je voor een vaststaand beeldscherm of een mobiele variant wilt gaan. Beide systemen hebben hun eigen voor- en nadelen en het is dan ook per situatie verschillend welke van beide oplossingen de voorkeur heeft. Zo is een kassasysteem in de vorm van een tablet of smartphone erg gewild vanwege de flexibiliteit dat het biedt. Je kunt bestellingen gemakkelijk aan tafel opnemen en kunt zo een snellere service bieden.

Eijsink kassa automatiseringspartner software
Omdat het kassasysteem supereenvoudig te bedienen is, kunnen al onze vrijwilligers bestellingen vlot afhandelen. Daarbij kunnen we in de backoffice snel prijzen wijzigen of weekacties toevoegen.
SV Bon Boys
Haaksbergen
Kassasysteem sportkantine voetbalvereniging

VIER REDENEN

Waarom een kassasysteem van Eijsink?

Het antwoord op de vraag.

Projectbegeleiding van A tot Z
Totaaloplossingen die je verder brengen
40 jaar praktijkervaring
Betrouwbare en betrokken partner

Eijsink geeft advies over het gewenste sportkantine kassasysteem

Wens je advies te ontvangen over onze kassasystemen? Wij hebben een groot deel van onze kassasysteem adviezen al voor je uitgewerkt. Blijf je na het lezen hiervan nog met een aantal vragen achter? Neem dan gerust contact met ons op.

Bestellen en betalen bij sportkantines

Wist je dat het bij Eijsink ook mogelijk is om voor een oplossing met SoftPOS te gaan? Het Tap-to-Pay betalen waarmee je kunt betalen door je pinpas tegen de mobiele kassa handheld aan te houden, was nog nooit zo populair als nu. Doordat je handheld ook een pinapparaat is, kan elke medewerker bestellingen afrekenen. Het voorkomt frustraties bij de klant, omdat de wachttijden aanzienlijk verkort worden.

eijsink softpos contactloos betalen
Mart
Mart, adviseur

Met minimale inspanning een topseizoen?
Mart voorziet je graag van advies.