Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
horeca reserveringssysteem eijsink

HORECA RESERVERINGSSYSTEEM

Het horeca reserveringssysteem
dat reserveringen stimuleert

Volledig commissievrij
Betere spreiding en bezetting
Reserveringskalender in eigen stijl

Eén horeca reserveringssysteem voor al je reserveringen

Het tijdperk van telefonische reserveringen die niet correct worden vastgelegd, misverstanden en tafels die dubbel geboekt zijn, is voorbij dankzij ons tafelreserveringssysteem! Laat jouw gasten moeiteloos reserveren via je website of sociale media kanalen, terwijl jij 24/7 digitaal reserveringen beheert, waar je ook bent.

Slim tafelmanagement voor horeca

Slim tafelmanagement is nu binnen handbereik met ons reserveringssysteem horeca. Op het overzichtelijke startscherm van het horeca reserveringssysteem, toegankelijk via zowel de browser als de app, kun je in één oogopslag zien welke tafels beschikbaar, bezet of gereserveerd zijn. Versleep eenvoudigweg agenda-items in de gastenlijst of tafels op de plattegrond om de tafelbezetting optimaal te regelen. Bovendien kun je gasten die onverwachts binnenkomen op de wachtlijst zetten voor wanneer er een tafel vrijkomt.

Reserveringssysteem oplossing werkman

Dit horeca reserveringssysteem stuurt op een constante tafelbezetting

Met de handige reserveringswidget op jouw website kunnen gasten eenvoudig aangeven wanneer ze willen reserveren, hoe laat ze willen komen en met hoeveel personen. Daarnaast biedt de reserveerkalender van het reserveringssysteem horeca gratis de mogelijkheid om evenementen, arrangementen en speciale aanbiedingen te creëren en te promoten. Daarnaast kun je zelfs aanbetalingsopties instellen om kostbare no-shows te voorkomen. Zodra de reservering is geplaatst, ontvangen jouw gasten automatisch een vooraf ingestelde bevestigingsmail vanuit het reserveringssysteem horeca, en wordt de reservering toegevoegd aan jouw digitale agenda.

Reserveringssysteem oplossing medewerker loev

Dit reserveringsysteem horeca

is jouw leidraad voor de dag dankzij allerlei handige features, waaronder

01
Tafelplattegrond en gastenweergave

De tafel- en gastenlijst voorziet in het op een efficiënte manier placeren van gasten

02
Grip op reserveringsdetails

Alle reserveringsdetails, zoals allergieën, speciale wensen of arrangementen op een rij

03
Arrangementen of events stimuleren

Promoot specials, zoals een high wine of brunch-arrangement door dit als keuzemogelijkheid aan te bieden in de reserveringswidget

04
Koppelen met andere apps

Het horeca reserveringssysteem bevat een uitbreide database met applicaties om mee te koppelen.

menu engineering winstgevendheid menukaart restaurant

Klantverhalen

Deze ondernemers vertrouwen op Eijsink

en zijn in control dankzij het reserveringssysteem horeca.

Contactinformatie en reserveringsgeschiedenis

Met ons online horeca reserveringssysteem kun je moeiteloos een gastendatabase opbouwen. Voeg in het reserveringssysteem horeca gratis gastinformatie toe aan individuele gastprofielen, neem dieetwensen en speciale verzoeken op voor herhaalbezoeken, vraag om beoordelingen of verstuur maandelijkse nieuwsbrieven. Op deze manier kun je een uiterst persoonlijke gastervaring creëren en van je gasten loyale terugkerende bezoekers maken.

Reserveringssysteem oplossing website jans

Deze ondernemers

bouwen al optimale gastrelaties met ons horeca reserveringssysteem.

Holy Moly
Orangerie mattemburgh
NIELZ
Chester
Landhuis logo

Veelgestelde vragen


Waarom kies ik voor het horeca reserveringssysteem van Eijsink?

Steeds meer van jouw gasten bevinden zich online. Maak daarom de keuze voor het horeca reserveringssysteem van booq, waarmee jouw gasten moeiteloos en snel kunnen reserveren via je website of je sociale mediakanalen. Vergroot het aantal reserveringen met aantrekkelijke arrangementen in je reserveringskalender en minimaliseer no-shows door gebruik te maken van handige herinneringsmails. Met al je reserveringen overzichtelijk bij elkaar behoud jij de volledige controle en kun je eenvoudig zorgen voor de optimale tafelbezetting. Bovendien is ons reserveringssysteem horeca vrij van commissies, wat betekent dat je nooit commissie per couvert hoeft te betalen en onbeperkt reserveringen kunt ontvangen.


Moet ik bij ontvangen reserveringen commissie betalen?

Wij zijn van mening dat een professioneel horeca reserveringssysteem nooit afhankelijk moet zijn van een commerciële boekingssite. Bij ons reserveringssysteem voor horeca betaal je een vast maandelijks bedrag en, heel belangrijk, géén commissie! In tegenstelling tot concurrenten, zijn er geen verborgen kosten gebaseerd op je omzet of het aantal reserveringen. Dit maakt booq Tafelreservering uniek in de markt. Hiermee kun je de volledige controle behouden en met gemoedsrust onbeperkt reserveringen ontvangen.


Kan ik ook op tablet of smartphone met het reserveringssysteem horeca werken?

Ons horeca reserveringssysteem vereist geen complexe hardware-installatie. Het is toegankelijk via een handige app op je tablet of smartphone, of via de webbrowser op je laptop.

Arjan
Arjan, Consultant

Arjan zorgt in jouw zaak voor
de optimale tafelbezetting