Gratis terras adviesrapport 2022

Ben jij goed voorbereid om het maximale rendement uit het terrasseizoen te halen? Jouw terrasplannen: de juiste inrichting, goed voorbereid personeel, de slimme menukaart en optimale gastbeleving, bepalen het succes van je terrasseizoen.

Wil je de processen in jouw zaak sneller, slimmer én goedkoper inrichten om kosten te besparen en omzet te verhogen? Doe de gratis Terrasscan! Op basis van jouw antwoorden ontvang je een persoonlijk adviesrapport waarin wij jouw huidige situatie in kaart brengen. We geven advies wat er direct in de praktijk verbeterd of extra ingezet kan worden om het terrasseizoen nóg succesvoller te maken.

Wat levert de scan op?
  Jouw huidige situatie en kansen in kaart gebracht;
  Analyse van processen: boeken, bestellen, bereiden, betalen, bedienen, bemensen, betalen, binden en beheren;
  Quick wins die je direct kunt implementeren zodat je resultaten verbeteren;
  Next steps met advies over jouw terrasstrategie.

DOE DE TERRASSCAN & VRAAG JOUW GRATIS ADVIESRAPPORT AAN

Vul hieronder de vragenlijst in en ontvang per mail een adviesrapport met actiepunten om meer resultaat uit je terras te halen.

Over de scan

Met het terrasseizoen in aantocht heroverwegen ondernemers de strategie achter de inrichting van het terras, de inzet van personeel, digitalisering en het niveau van gastbeleving. Consumentengedrag en verwachtingen op het gebied van kwaliteit en service zijn veranderd en dat biedt nieuwe kansen! Speciaal om horeca- en recreatieondernemers te ondersteunen ontwikkelden we de gratis Terrasscan. Het invullen van de scan duurt circa 4 minuten. Op basis van de antwoorden op 25 multiple choice vragen ontvang je een adviesrapport dat ingaat op de thema's: menukaart, jouw terras, personeel en gastbeleving. In het rapport analyseren we quick wins voor je terras en geven we adviezen voor jouw terrasstrategie, die je direct kunt implementeren. Ons doel is jou te ondersteunen om het maximale rendement uit het komende terrasseizoen te halen!

25

vragen

4

terrasthema's

3

gratis bonustips

1

persoonlijk advies op maat

Hoe werkt het precies?

Na het invullen van de vragenlijst gaan we op basis van de antwoorden aan de slag met een analyse. Elke zaak is anders en elk terras maatwerk, dus onze scan ook. We maken een beknopt rapport met onze bevindingen en actiepunten waarmee je aan de slag kunt. Dit rapport ontvang je zo snel mogelijk. Daarna zal een van onze adviseurs telefonisch zijn/haar bevindingen met je bespreken en is er voor jou alle ruimte om vragen te stellen. Inzicht is belangrijk, maar een concrete opvolging belangrijker. Daarbij helpen we je graag. Kortom, met de scan ontdek je kansen die je direct in praktijk kunt gaan verzilveren.

Is deze scan gratis?

Jazeker, de scan is gratis en vrijblijvend. Wij willen namelijk dat jij het maximale uit jouw zaak haalt. Met onze ervaring en branche-expertise denken we graag met je mee. Daarom bieden we deze persoonlijke scans aan. De door jou gegeven antwoorden en gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden. De privacyverklaring van Eijsink is van toepassing op deze scan.