Blog

1
28
april
2022
2022
Van horecabloed naar Hollywood

1
31
maart
2022
2022
PERSBERICHT: Duitse groothandel METRO neemt Eijsink over

1
21
maart
2022
2022
Meer service en omzet op jouw terras: praktische rekenvoorbeelden

1
15
maart
2022
2022
Wat willen gasten op het terras anno 2022?

1
14
maart
2022
2022
5x onmisbare terrastech voor 2022

1
01
maart
2022
2022
Doe de Terrasscan 2022 en ontvang een gratis adviesrapport

1
28
februari
2022
2022
Meer gasten en meer tijd op jouw terras: stopkracht, beleving en gastenbinding

1
23
februari
2022
2022
Terras in één klap booming? Zo haal je alles uit je personeel: van training tot teamwork, personeelskosten tot planning

1
18
februari
2022
2022
3 bijzondere horecazaken: Van Berkel Hospitality

1
16
februari
2022
2022
Vooruitblikken op Horecabeurs Goes met de laatste digitaliseringstrends

1
27
januari
2022
2022
Ontdek de nieuwe handheld en pin in één

1
25
januari
2022
2022
Checklist: zijn jouw Eijsink-systemen klaar voor de heropening?

1
21
januari
2022
2022
Interview sterrenchef Lars van Galen: 'Ik ga altijd voor een 10'

1
20
januari
2022
2022
Whitepaper | Waarom leidt digitalisering bij de één tot hoger rendement dan de ander?

1
13
januari
2022
2022
Juist nú digitaliseren: meer rendement en betere gasttevredenheid