Hiervoor kom je naar de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer..

15 januari 2018

In één keer op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer? Kom naar de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer op 24, 25 en 26 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontmoet ons bij stand D3!

 

Oplossingen voor de zorgbranche

Of je nu één zorginstelling runt of twintig, je automatiseringssystemen moeten altijd en overal aansluiten bij je bedrijfsvoering. Denk aan selfservice-kassa's waarmee gasten zelf kunnen afrekenen, het kunnen hanteren van verschillende prijslijnen voor bijvoorbeeld medewerkers, cliënten en bezoekers, óf inhouse betaalpassen... En dit is slechts een kleine greep uit al het moois dat we voor je kunnen verzorgen!

 

Bij stand D3 moet je wezen!

Diverse intelligente afrekensystemen, software voor de optimale personeelsplanning, software om je keukenbrigade superefficiënt te laten werken, een aan de kassa gekoppelde bestelzuil mét bereidings- en afhaalscherm en nog veel meer: wij bieden de juiste totaaloplossing voor iedere organisatie. Efficiënter werken en het rendement verhogen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Kom langs bij stand D3 en ervaar wat onze oplossingen jou gaan opleveren.

Kom naar onze buurtborrel!

Van harte nodigen wij je tijdens Vakbeurs Facilitair uit voor onze 'buurtborrel'. Onder het genot van een hapje en drankje hopen we
na een ongetwijfeld interessante beursdag met elkaar na te kletsen. Kom langs en proost onder begeleiding van een saxofonist en dj op een energiek en succesvol 2018!

Donderdag 25 januari 2018
Aanvang: 16:00 uur
Locatie: hal 1 stand D3, D4, D5 en E3

Gratis toegang

De voordelen van onze oplossingen gratis ontdekken? Stuur ons een e-mail en je ontvangt van ons een toegangskaart voor de beurs!

Kom je naar de buurtborrel? Laat het ons weten via de mail.


Openingstijden
Woensdag 24 januari 2018 van 10:00 tot 17:00 uur.
Donderdag 25 januari 2018 van 10:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag 26 januari 2018 van 10:00 tot 17:00 uur.

Mis het niet, we zien je daar!