Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Omzet verhogen horeca catering zaak

Omzet verhogen

Wij helpen jouw zaak
aan een hoger rendement

Hogere doorloopsnelheid
Kostenbesparende oplossingen
Stimuleer klantenbinding

Meer omzet genereren door automatiseren

Wil jij meer omzet behalen? Slimme automatiseringsoplossingen helpen je rendement te verbeteren. Want door te automatiseren kun je meer orders verwerken in minder tijd. En wat dacht je van krachtige upselling of reductie van de foutmarge? Onze specialisten denken graag met je mee.

Haal winst uit een efficiëntieslag

Door de werkprocessen in je horecazaak optimaal in te richten behaal je makkelijk meer omzet. Zo helpt personeelsplanningssoftware bij het slim en duurzaam inzetten van het personeel. Verlagen selfservice oplossingen, zoals QR-bestellen, de werkdruk van de bediening en behaal je meer orders over dezelfde periode. Ook in de keuken zijn er mogelijkheden die bijdragen aan een hoger rendement. Digitale keukenschermen zetten bonnen direct in de goede volgorde bij de juiste partie. Snellere doorlooptijd en lagere foutmarge dus!

Eijsink omzet verhogen automatisering kassa qr barschermen

Onze oplossingen op de werkvloer

eijsink oplossingen kassa personeelsplanner horeca keukenschermen tafelreservering

Stimuleer upselling en cross-selling

De toepassing van slimme cross- en upselling in digitaliseringsoplossingen maakt dat gasten gemiddeld meer besteden. Gasten zijn eerder geneigd voor een extra of luxere optie te gaan als deze ze al wordt geboden. Wanneer je kiest voor een handige handheld worden upselling-suggesties automatisch getoond en nooit meer vergeten om uit te vragen. Door het tonen van verleidelijke productfoto's wordt meerverkoop ook toegepast in QR-bestellen, bestelzuilen en -sites.

Omzet verhogen expertise eijsink bestelzuil site

Loyale gasten zijn waardevolle gasten

Door te investeren in klantenbinding zullen gasten vaker komen en langer blijven. Daarnaast besteden loyale gasten gemiddeld meer op een avond. Een gepersonaliseerde bedankmail uit jouw reserveringssysteem of een cadeaukaart van je restaurant stimuleert het bezoek aan je horeca zaak. Benieuwd waar nog meer kansen liggen voor klantenbinding? Ons team staat voor je klaar.

Eijsink cadeaukaarten loyale gasten klantenbinding loyalty

Op een rij

Jouw voordelen

van onze omzetgenerende tools.

Minder kostbare fouten
Een geautomatiseerd proces zorgt voor minder risico's.
Hogere besteding
Dankzij upselling en slimme verleidingen besteden gasten gemiddeld meer.
Snellere doorlooptijd
Verwerk meer orders en bezet meer tafels in minder tijd.
Verlaag kosten
Betere ondersteuning van je personeel en betere verhouding omzet en personeelskosten.

Koppel jouw software gemakkelijk met de onze

We willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom zijn talloze koppelingen tussen jouw favoriete software en onze oplossingen standaard mogelijk. Van boekhoudkundige applicaties tot betaalsystemen en hotel PMS.

Koppelingen

Klantverhalen

Deze ondernemers vertrouwen op Eijsink

en verhogen hun omzet dankzij onze tools.

Het kassasysteem van de toekomst: meer connectiviteit, meer tijd voor gastbeleving

4 redenen

Waarom Eijsink?

Het antwoord op de vraag.

24/7 service en support
Wij weten dat het runnen van een onderneming geen 9 tot 5 baan is. Daarom zijn de specialisten van onze servicedesk overdag, ‘s avonds en in het weekend bereikbaar.
Jarenlange praktijkervaring
Het maximale uit je zaak halen, dat gunnen we jou. Onze ervaren branchespecialisten weten hoe het mooier, winstgevender, of eenvoudiger kan.
Persoonlijke aandacht
In jouw unieke situatie luistert vanaf het eerste contact een vast team naar je wensen. Ook maken we het persoonlijk met regionale monteurs, instructie op de werkvloer en live begeleiding.
Non-stop innovatie
Door samen met jou vanuit de praktijk te ontwikkelen, kunnen we onze oplossingen continu verbeteren. Ontwikkelaars hebben we zelf in huis. En daar pluk jij de voordelen van.

Ik wil graag...

Mart
Mart, adviseur

Mart helpt je graag om
je omzet te verhogen