Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Eijsink pinapparaten betaalautomaten horeca

Pinapparaten, SoftPOS en QR-betalen

Kies de betaaloplossing
die bij je past

Betalen via SoftPOS, QR of smartdevice
Mobiele of stand-alone pinapparaten kopen
Vaste lage fee per transactie

Afrekenen zonder problemen

Bied je gasten een veilige en zorgeloze betaalervaring zodat ze bij je terugkomen. Met het revolutionaire SoftPOS waarmee je van elk Android-smartphone een pinapparaat maakt. Of onze pinapparaten met een hoge transactiesnelheid, minder kosten en stabiliteit. Óf krijg meer dan alleen betaald en laat gasten zelf afrekenen door het scannen van een QR-code.

Nieuw! SoftPOS

Pinnen zonder pinapparaat, het kan dankzij SoftPOS waarmee jouw smartphone snel en beveiligd betalingen via pinpassen en creditkaarten verwerkt. SoftPOS verandert elke smartphone (Android 11.0 of hoger) dus in een volwaardige kassa én een veilig pinapparaat. Door de 1-op-1 integratie tussen booq POS en SoftPOS accepteer je moeiteloos pinbetalingen met maximale flexibiliteit.

eijsink softpos contactloos betalen

Mobiele, geïntegreerd, stand-alone pinapparaten

Wij verkopen mobiele pinapparaten, geïntegreerde betaalsystemen en stand-alone betaalterminals. Keuze genoeg passend bij jouw service en budget dus! Zo rekenen je gasten dankzij de pinapparaten (WIFI en GPRS) op een vol terras en ook binnen aan tafel snel af. Of laat gasten eenvoudig pinnen bij de balie met een geïntegreerde of stand-alone pin. Superstabiel en betrouwbaar dankzij de sterke en vaste internetverbinding.

eijsink betaalautomaten contactloos betalen

Een overzicht van onze pinapparaten

Mobiele vaste pinapparaten eijsink

QR-betalingen als extra service

Betalen via de QR-code op de kassabon is de betaalinnovatie waarbij gasten zelf bepalen wanneer ze afrekenen. Hierdoor zijn gasten niet langer afhankelijk van een medewerker. Wanneer de gast wil betalen, scant hij of zij de QR-code, controleert de rekening en betaalt online via iDEAL of creditcard. Uiterst veilig en de perfecte aanvulling op pinbetalingen.

Betalen via QR-codes in de Horeca

4 redenen

Waarom betaaloplossingen van Eijsink?

Het antwoord op de vraag.

24/7 service en support
Wij weten dat het runnen van een onderneming geen 9 tot 5 baan is. Daarom zijn de specialisten van onze servicedesk overdag, ‘s avonds en in het weekend bereikbaar.
Jarenlange praktijkervaring
Het maximale uit je zaak halen, dat gunnen we jou. Onze ervaren branchespecialisten weten hoe het mooier, winstgevender, of eenvoudiger kan.
Persoonlijke aandacht
In jouw unieke situatie luistert vanaf het eerste contact een vast team naar je wensen. Ook maken we het persoonlijk met regionale monteurs, instructie op de werkvloer en live begeleiding.
Non-stop innovatie
Door samen met jou vanuit de praktijk te ontwikkelen, kunnen we onze oplossingen continu verbeteren. Ontwikkelaars hebben we zelf in huis. En daar pluk jij de voordelen van.

Alles wat je nodig hebt op 1 plek

01
Eén bedrijf om op te bouwen met advies, implementatie en support

02
Van basis naar next level of een totaaloplossing, we zoeken een match met jouw behoeftes en ambities

03
Naadloze kassa-integratie met andere tools zoals online personeelsplanning, QR-bestellen of digitale bonschermen

Eijsink consultant oplevering monteur kassa implementatie

Veelgestelde vragen

Eijsink heeft 40 jaar kennis en ervaring op zak in bestel- en betaaloplossingen. Elke type ondernemer kunnen wij van het juiste betaalsysteem voorzien. Een betaalautomaat kopen, pin apparaat kopen of pinapparaat kopen doe je dus zeker bij Eijsink. Ook zijn rapportages over het aantal pintransacties per locatie inzichtelijk.

De kosten van een pinapparaat lopen uiteen afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden die we bieden. Daarom is het lastig om hier één prijs over te communiceren. Je moet rekening houden met een eenmalige aanschafprijs, het eenmalige configureren van het pinapparaat, vaste lage transactiekosten van de betalingsprovider en eventuele onderhoudskosten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een concrete offerte.

Gerben
Gerben, adviseur

Gerben vertelt je graag meer
over onze betaaloplossingen