Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.

Pinapparaten kopen Eijsink betaaloplossing

Pinapparaten en betalen

Kies de betaaloplossing
die bij je past

Mobiele of stand-alone pinapparaten kopen
Betalen via QR, smartphone of horloge
Vaste lage fee per transactie

Afrekenen zonder problemen

Bied je gasten een veilige en zorgeloze betaalervaring zodat ze bij je terugkomen. Onze pinapparaten vereenvoudigen het afrekenproces. Met een hoge transactiesnelheid, minder kosten én stabiliteit tot gevolg. Óf krijg meer dan alleen betaald en laat gasten zelf afrekenen door het scannen van een QR-code.

Mobiele, geïntegreerd, stand-alone pinapparaten

Wij verkopen mobiele pinapparaten, geïntegreerde betaalsystemen en stand-alone betaalterminals. Keuze genoeg passend bij jouw service en budget dus! Zo rekenen je gasten dankzij de pinapparaten (WIFI en GPRS) op een vol terras en ook binnen aan tafel snel af. Of laat gasten eenvoudig pinnen bij de balie met een geïntegreerde of stand-alone pin. Superstabiel en betrouwbaar dankzij de sterke en vaste internetverbinding.

pinapparaten kopen eijsink

Onze pinapparaten helpen je vooruit, want

01

Alle transacties veilig en razendsnel verwerkt

02

Altijd en overal flexibel betalen

03

Makkelijk te bedienen touchscreen en knoppen

04

Voldoen aan internationale veiligheidseisen (PCI)

05

Geschikt voor alle populaire betaalmethodes en contactloos betalen

eijsink betaalautomaten contactloos betalen

Een overzicht van onze pinapparaten

Pinapparaten

QR-betalingen als extra service

Betalen via de QR-code op de kassabon is de betaalinnovatie waarbij gasten zelf bepalen wanneer ze afrekenen. Hierdoor zijn gasten niet langer afhankelijk van een medewerker. Wanneer de gast wil betalen, scant hij of zij de QR-code, controleert de rekening en betaalt online via iDEAL of creditcard. Uiterst veilig en de perfecte aanvulling op pinbetalingen.

betalen qr code smartphone

4 redenen

Waarom Eijsink?

Het antwoord op de vraag.

24/7 service en support

Wij weten dat het runnen van een onderneming geen 9 tot 5 baan is. Daarom zijn de specialisten van onze servicedesk overdag, ‘s avonds en in het weekend bereikbaar.

Jarenlange praktijkervaring

Het maximale uit je zaak halen, dat gunnen we jou. Onze ervaren branchespecialisten weten hoe het mooier, winstgevender, of eenvoudiger kan.

Persoonlijke aandacht

In jouw unieke situatie luistert vanaf het eerste contact een vast team naar je wensen. Ook maken we het persoonlijk met regionale monteurs, instructie op de werkvloer en live begeleiding.

Non-stop innovatie

Door samen met jou vanuit de praktijk te ontwikkelen, kunnen we onze oplossingen continu verbeteren. Ontwikkelaars hebben we zelf in huis. En daar pluk jij de voordelen van.

Alles wat je nodig hebt op 1 plek

01

Eén bedrijf om op te bouwen met advies, implementatie en support

02

Van basis naar next level of een totaaloplossing, we zoeken een match met jouw behoeftes en ambities

03

Naadloze kassa-integratie met andere tools zoals online personeelsplanning, QR-bestellen of digitale bonschermen

Eijsink consultant oplevering monteur kassa implementatie

Veelgestelde vragen


Waarom pinapparaten kopen bij Eijsink?

Eijsink heeft 40 jaar kennis en ervaring op zak in bestel- en betaaloplossingen. Elke type ondernemer kunnen wij van het juiste betaalsysteem voorzien. Een betaalautomaat kopen, pin apparaat kopen of pinapparaat kopen doe je dus zeker bij Eijsink. Ook zijn rapportages over het aantal pintransacties per locatie inzichtelijk.


Wat kost een pinapparaat?

De kosten van een pinapparaat lopen uiteen afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden die we bieden. Daarom is het lastig om hier één prijs over te communiceren. Je moet rekening houden met een eenmalige aanschafprijs, het eenmalige configureren van het pinapparaat, vaste lage transactiekosten van de betalingsprovider en eventuele onderhoudskosten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een concrete offerte.

Lia
Lia, adviseur

Lia vertelt je graag meer
over onze betaaloplossingen