Opening: Experience the new Inspirium

21 november 2017

Het Inspirium in Breda is een unieke locatie en sinds 2011 als Hospitality Mall met 9 enthousiaste partners een begrip in de wereld van interieur en gastvrijheid. Intussen is Inspirium uitgegroeid tot een belevingscentrum met 16 partners, alle actief in de Hospitality sector en klaar voor de volgende stap.

Next is now!

Dankzij een grootschalige verbouwing maken de losse ‘winkels’ plaats voor belevingsruimtes met titels als Boutique Hotel, Retail Café, Care & Cure, Out of Office en School is Cool. Als bezoeker kan je van totaalbeleving naar praktijksituatie lopen. Geen afgesloten showrooms meer, maar overal doorgangen, openingen en verbindingen om de nieuwste innovaties te ervaren. Van een volledig ingerichte hotelkamer met badkamer tot een functionele keuken. En zelfs een heus theater! De rode draad binnen de inrichting is het zogeheten ‘octo pattern’, dat terugkeert in de indeling, de vloeren en de wanden.

Nieuwe samenwerkingen

Samenwerken aan een groter succes, waarbij de focus niet ligt op ons product maar op uw resultaat. Dat is Inspirium! Het verdwijnen van traditionele muren en grenzen zorgt ervoor dat we samen met onze Inspiriumpartners onze expertises op een nieuwe manier kunnen presenteren. Niet meer alleen in onze eigen showroom, maar op elke plek in het Inspirium waar onze oplossingen en visie van toegevoegde waarde kunnen zijn. Zo staan onze Kitchen Manager schermen in de keukenwereld van Bouter, kun je met booq betalen in het Retail Café en vind je een self-order kiosk bij het Inspiratielab.

Grand opening

Op 30 november wordt ‘the new Inspirium’ groots geopend. Die dag ben je vanaf 9:00 uur tot 17:00 uur van harte welkom om het vernieuwde Inspirium (Kronenburgwerf 20, 4812 XR Breda) zelf te komen ervaren en beleven. Om praktische reden willen we je vriendelijk verzoeken om je via onderstaande button aan te melden. Tot dan!

Aanmelden