Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

Eijsink introduceert booq SoftPOS en booq Loyalty

Annabelle
Leestijd 2 min

Bij Eijsink zijn we continu bezig met het verbeteren van ons inhouse-ontwikkelde automatiseringsplatform booq. Naast de bekende oplossingen, zoals het booq kassasysteem, bestellen en betalen via qr-codes en de personeelsplanner, wordt het platform uitgebreid met het revolutionaire SoftPOS en spaarprogramma booq Loyalty.

SoftPOS Eijsink bestellen en betalen met 1 device

booq SoftPOS

SoftPOS, Tap to Pay of Pin-on-glass is al een bekende term in de horecawereld en maakt het mogelijk om een Android handheld te veranderen in een pinapparaat voor contactloos betalen. Uniek aan booq SoftPOS is dat deze Tap-to-Pay-oplossing volledig is geïntegreerd in je kassasysteem. booq SoftPOS geeft je één app waarmee je moeiteloos bestelling opneemt én afrekent. Je hoeft dus nooit meer over te schakelen naar een andere app of handmatig het pinbedrag in te typen. Dat scheelt veel tijd en voorkomt fouten. Bovendien heb je alle betalingen direct gelogd in je kassasysteem.

Voordelen booq SoftPOS

Met booq SoftPOS kun je bestellen en betalen met hetzelfde device. En dat betekent maximale flexibiliteit, terwijl je fors kunt besparen op de kosten voor mobiele pinapparaten. Daarnaast betaal je alleen voor gebruik, tegen vaste aantrekkelijke tarieven. Zodoende is booq SoftPOS bijzonder interessant voor de kleinere ondernemers met relatief weinig transacties, maar tevens voor grotere zaken met flinke aantallen.

Meer informatie over booq SoftPOS vind je hier. Wil je één van onze adviseurs spreken, neem dan contact met ons op.

booq Loyalty

Niet weg te denken in de retail, maar binnenkort ook beschikbaar binnen het booq platform: booq Loyalty. Met dit zeer complete loyaliteitsprogramma maak je het – door middel van een punten-spaarsysteem met coupons voor korting – wel heel verleidelijk voor jouw gasten om snel weer jouw zaak te bezoeken. Maak slim gebruik van geautomatiseerde triggers, zoals verjaardagsmails met een kortingsactie. Zo verander je gasten in vaste gasten én verhoog je je omzet. Extra handig: het systeem bevat al een standaard-inrichting die je eenvoudig naar wens aanpast. Zo kun je supersnel aan de slag.

Meer informatie over booq Loyalty vind je hier. Wil je één van onze adviseurs spreken, neem dan contact met ons op.