Pinapparaten & betaalterminals

Betaalterminals oftewel pinapparaten zorgen voor een klantvriendelijke afhandeling van de transactie. Zeker de cashless ­ en contactloze betaal­systemen zijn ideaal voor elke ondernemer: een hogere transactiesnelheid, minder kosten én extra veilig! Eijsink levert onder meer stand-alone, mobiele en geïntegreerde betaalterminals op basis van jouw wensen.

Wat biedt Cashless & contactloos betalen jou?

Bij Eijsink vind je altijd een oplossing op maat.

Geïntegreerd

De basis van onze geïntegreerde betaalterminals is pinsoftware op de kassa en een snel pinpad dat met maar één kabel aan elkaar is gekoppeld. Hierbij is elke benodigde betaalfunctionaliteit in de kassa opgeborgen. Het pinpad staat garant voor een veilige pinprocedure en dient in feite alleen nog voor het lezen van de pinpas en het intikken van de pincode. Het pinapparaat biedt de hoogst mogelijke veiligheid en is klaar voor contactloos betalen (Near Field Communication) - zo bespaar je extra tijd met een nog veiligere oplossing!

  • Kwaliteit en snelheid
  • Transactie en communicatie verlopen volledig via de kassa
  • Integratie met je backofficesysteem
Stand alone

Eenvoudig, praktisch en snel: CCV Vx520 pinapparaat met apart Vx820 pinpad is één van de meest geavanceerde betaalterminals. Het pinapparaat combineert optimaal gebruikersgemak met uitgebreide functionaliteit. Pintransacties duren maar enkele seconden. De betaalterminal biedt de hoogst mogelijke veiligheid en is klaar voor contactloos betalen (Near Field Communication).

  • Razendsnel afrekenen met deze stand alone combinatie
  • Koppeling kassa + pinapparaat mogelijk
  • Eenvoudig in gebruik
Mobiele pin

De Vx680 is een kleine alles-in-één mobiele pinautomaat, inclusief ingebouwd pinpad en printer. Deze handzame betaalterminal biedt de hoogst mogelijke veiligheid en is klaar voor contactloos betalen (Near Field Communication). Hij werkt via GPRS of wifi. Daarnaast is de terminal door zijn grote full colour touchscreen bij uitstek geschikt voor betalingen in o.a. restaurants, cafés, maar ook wanneer je de klant wilt laten betalen op het terras, de markt, aan huis of onderweg. De Vx680 pinautomaat verwerkt veilig, snel en efficiënt pin- en creditcardbetalingen.

  • Speciaal voor mobiele activiteiten
  • Functionaliteiten en ontwerp zorgen voor optimaal gebruiksgemak.
  • Goed verlicht display en blauw verlichte toetsen, voor zowel indoor als outdoor visibility

Raadpleeg onze experts

Wil je graag weten welk pinapparaat bij jouw wensen en verwachtingen past? Heb je een verzoek voor onze klantenservice? Of leg je gewoon graag een vrijblijvende vraag bij ons neer?

Wacht dan niet langer en open ons contactformulier! Waar kunnen we je een plezier mee doen?

Contact opnemen
Dé oplossing voor

Jouw oplossing voor

Restaurants
Strandpaviljoenen
Bars & cafés
Fastservice
Hotels
Winkels
Juweliers
Musea
Attractieparken
Dierentuinen
Theaters
Bioscopen
Zwembaden
Zorginstellingen
Sportverenigingen
Catering
Bakkers
Zo gekoppeld

Deze oplossing sluit naadloos aan op diverse van onze andere producten. Kies voor de beste combinaties en een hoger rendement!

Ontdek dé perfecte oplossing
Benieuwd naar welke oplossingen uit ons portfolio aansluiten bij je bedrijf? Neem contact met ons op!