Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

BoulesBitesBar | Efficiëntieslagen zorgen voor steady succes

Lisa
Leestijd 3 min

Wie ooit op vakantie is geweest in Frankrijk, kent het beeld van het typisch Franse dorpspleintje. De inwoners spelen onder de platanen 'petanque' en drinken een wijntje op het naastgelegen terras. Dit Franse parkgevoel haalt BoulesBitesBar met hun krachtige franchiseconcept vol vermaak en horecabeleving naar binnen. Nú al op negen locaties, er worden er nog eens 10 in Nederland en België verwacht!

klantverhaal Boules Bites Bar Eijsink digitalisering

Van trampolinepark naar jeu de boules

Voldoet de traditionele setting van eten en drinken serveren nog wel? Danny Smits en zijn compagnons Davey van de Laan en Emile van Westing, die eerder samen aan het roer stonden van Jumpsquare-trampolineparken, denken van niet. Je moet er beleving omheen bieden. Danny: “Er zijn maar weinig plekken waar je lekker kunt eten en drinken én een activiteit kan doen. BoulesBitesBar vult de complete beleving van horeca, leisure en events in. Bij ons sta je letterlijk met je wijntje in de ene hand en jeu de boules bal in de andere. In tegenstelling tot karten of bowlen hoef je na het spel niet bij de speelruimte weg, omdat de zaak in diverse eilandjes is ingedeeld. Elke baan heeft een eigen zitje, waardoor je voor of na het spel aan dezelfde tafel kunt blijven borrelen. Of je neemt plaats aan één van de vele tafels voor een lunch of diner.

De wens

Het succes en de groei behaalt het ondernemerstrio van BoulesBitesBar met de stabiliteit van een hard franchiseconcept. Ondernemers worden zoveel mogelijk gestuurd en ontzorgt om zich vooral bezig te kunnen houden met gastbeleving. In hun handboek ligt alles vast, van de inrichting tot de onderscheidende uitstraling tot vriendelijke manier van bedienen aan tafel. De garantie van vlotte service voor de gasten en een fijne werkomgeving voor de medewerkers wordt mede mogelijk gemaakt door digitalisering. Danny: "We wisten dat als we een unieke gastbeleving wilden neerzetten, we op zoek moesten naar een kassasysteem met zoveel mogelijk bijbehorende integraties.”

De oplossing en het resultaat

“Digitalisering helpt ons gigantisch om een ontspannen sfeer neer te zetten. Als een medewerker aan de andere kant van de zaak staat en een bestelling met de handheld opneemt, komt deze zonder tijdverlies bij de bar terecht. Als een gast z’n glas leeg heeft en de groep wil net gaan proosten, dan prioriteren we deze tot spoed en wordt deze met 25 seconden uitgeserveerd. Op de keukenschermen zien we hoe lang het duurt om gerechten te bereiden en welke efficiëntieslagen we kunnen maken. Kortom: in onze zaken kunnen we niet zonder mobiele pin, handhelds, digitale keukenschermen of ons data-dashboard om efficiënt te werken en te sturen op resultaat.“

BoulesBitesBar maakt gebruik van:

Kassa en handhelds
Digitale bonschermen
Betalen en pin
Online personeelsplanning

Ook interessant

Wij helpen je
efficiënter te werken

Facebook
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur
Telefoon
Bel ons via
0880 55 66 77
mail
Mail ons via
info@eijsink.nl