Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

Beerze Bulten | Procesverbetering dankzij totaaloplossing

Lisa
Leestijd 3 min

Omringd door oerbossen, zandverstuivingen en rivier de vecht ligt 5-sterrenvakantiepark Beerze Bulten. Met je gezin geniet je hier optimaal van het buitenleven met alle luxe en comfort binnen handbereik. Door onder andere het zwemparadijs en Giga Konijnenhol is het vermaak eindeloos. Met Gerrit-Jan Hagedoorn en zijn vrouw Johanneke staat de derde generatie aan het roer.

Klantverhaal Beerze Bulten Eijsink automatiseren digitaliseren

Familiebedrijf

Opa en oma Hagedoorn streken in 1949 neer in Beerze. Het stuk bos was onontgonnen, maar Gerrit-Jan sr. zag kansen en stichtte er een recreatiebedrijf. Dit deden zij naast de catering voor voetbalclub Heracles en het runnen van een bakkerij in Almelo. Er werd een vijver gegraven en met amper faciliteiten kwamen gezinnen er om te zwemmen of hutten te bouwen. In de loop der tijd veranderde de camping van veel vaste caravanplekken naar toeristisch kamperen.Met Gerrit-Jan Hagedoorn jr. en zijn vrouw Johanneke staat de derde generatie aan het roer en is het bedrijf uitgebouwd naar 550 kampeerplekken en 70 vaste accommodaties waar jaarlijks zo’n 100.000 gasten uit Nederland, Duitsland en België verblijven. Dat is nog zonder de daggasten die het zwemparadijs of Giga Konijnenhol bezoeken.

De uitdaging

Het huidige kassasysteem van De Beerze Bulten was op en voldeed niet meer aan de wensen. Toekomstbestendige automatisering was de wens. Samen is gekeken naar procesverbetering, waarbij een totaalpakket aan automatiseringsoplossingen werd aangeboden en geïnstalleerd.

De oplossing en het resultaat

In de Beerze Bulten App vinden gasten alle informatie over faciliteiten en activiteiten. Geïntegreerd zijn het reserveringssysteem waarmee gasten reserveren in Brasserie de Hagehorst, én de bestelsite, waarmee gasten frietjes kunnen bestellen in de fastfoodlounge Bultje’s Eetkamer. Alles staat in verbinding met het kassasysteem.

“Wij staan voor hoge kwaliteit. Het kassasysteem is een stabiel en snel werkzaam systeem dat voor onze medewerkers eenvoudig werkt. We hebben meteen de interne bekabeling laten herinrichten. Daardoor hebben we een superstabiel netwerk, ook voor de digitale werkschermen in de keuken en bar. Voor Eddy, onze kok die al 30 jaar gewend is om met bonnen in de keuken te werken, ging de overstap naar deze digitale keukenschermen dankzij de begeleiding van de consultants van Eijsink probleemloos. Daarbij werkt het barscherm perfect. We willen niet meer terug!

Het online bestellen en afhalen van friet, burgers en pizza's via de bestelwebsite in de Beerze Bulten App biedt ons extra servicemogelijkheden maar ook onze gasten en daar wijzen we ze met plezier op. Het tweede jaar is de omzet ten opzichte van vorig jaar hiervan al bijna met een factor 10 gestegen! Het afhalen bij de snackbar bij ons Giga Konijnenhol versus het eten op locatie nam, mede door de coronacrisis, een enorme vlucht. Juist omdat we het online bestellen zo goed voor elkaar hebben!”

Beerze Bulten maakt gebruik van:

Kassa en handhelds
Online personeelsplanning
Reserveringssysteem
Digitale bonschermen
QR-bestellen
Bestelsite
Betalen en pin

Ook interessant

Groei vergt
digitalisering

Facebook
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur
Telefoon
Bel ons via
0880 55 66 77
mail
Mail ons via
info@eijsink.nl