Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

House of Bird | Van gespannen naar ontspannen orderverwerking

Lisa
Leestijd 3 min

Aan de rand van het Diemerbos staat een reusachtig vogelhuis opgetrokken uit hout en glas: House of Bird. Op 1 juni 2020 ging dé officiële brewpub van Bird Brewery open, met 16 soorten vogelbier op de tap. Oprichters zijn Rik van den Berg en Ralph van Bemmel in samenwerking met Teun IJff.

Klantverhalen House of Bird Eijsink

De wens

House of Bird is een plek waar natuur, speciaalbier en kwalitatief goed eten bij elkaar komen. Op het grote terras hoor je bovendien de vogels fluiten. Helemaal zoals dat hoort bij Bird Brewery. Bij de relaxte sfeer die de initiatiefnemers willen neerzetten hoort een kassasysteem dat voor rust zorgt. Er werd gekozen voor een vaste kassa, handhelds en QR-bestellen op het terras. Na opening is het behoorlijk druk. Sterker nog, door de inzet van QR-codes op het terras loopt het zo vlot met de bestellingen, dat de bediening de orderverwerking niet aan lijkt te kunnen.


De oplossing en het resultaat

Om de orders toch logistiek te kunnen handelen, zijn met spoed de digitale werkschermen geïnstalleerd. De schermen in de keuken en in de bar waarop bonnen digitaal binnenkomen zorgen voor rust en overzicht. "Wij maken gebruik van een aantal verschillende diensten van Eijsink en zijn daar erg tevreden over. Door QR-bestellen heeft ons personeel bijvoorbeeld meer tijd om aandacht te geven aan onze gasten. Dat merk je terug in de relaxte sfeer die hangt bij House of Bird."

House of Bird maakt gebruik van:

Kassa en handhelds
Online personeelsplanning
Digitale bonschermen
Reserveringssysteem
QR-bestellen
Betalen en pin

Ook interessant

Ook jij kunt nog
efficiënter werken

Facebook
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur
Telefoon
Bel ons via
0880 55 66 77
mail
Mail ons via
info@eijsink.nl