Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Kassasysteem horeca Eijsink

Horeca kassasystemen

Het ideale
kassasysteem voor de horeca

Moderne kassaweergave met realtime beschikbare voorraad
Tafelplattegrond inclusief slimme verhuisopties
Beheer meerdere horeca binnen één systeem

De slimste kassa voor restaurants, fastservice, strandpaviljoens, koffiezaken, cafés, hotels én meer.

Het juiste team, het lekkerste aanbod, 100% gastvrijheid: werken in de horeca is topsport! Daarbij wil je dat een goed kassasysteem je bedrijfsvoering optimaal ondersteunt.

Alles-in-1 horecakassa

Wil je een horeca kassasysteem kopen dat mobiel, flexibel, betaalbaar en eenvoudig in gebruik is? Dan ben je bij ons multiplatform aan het juiste adres. Met het horeca kassa software en kassa app van booq verander je iedere smart device, van tablet tot smartphone of industriële handheld, in een handomdraai in een volwaardig verkooppunt met bijvoorbeeld een pinautomaat. De responsive kassa-indeling schaalt op elk apparaat goed met je mee. Je stelt zelf je eigen horeca systeem samen waarbij je de keuze hebt uit iOS, Android en Windows apparaten, mobiele horeca handheld kassa of onze eigen stootvaste hardware. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes, zodat je zeker weet dat het gekozen kassasysteem goed voor jouw horeca onderneming werkt.

horeca kassa systeem

Mix en match je horeca kassasysteem

Er zijn geen vaste regels over wat een kassasysteem voor de horeca precies inhoudt. Wil je een horeca kassa kopen, bepaal dan je eigen set-up. Je systeem kan bestaan uit een vaste computer op een kassalade met een gekoppelde pin, maar je kan ook kiezen voor een mobiel systeem. De kassa app maakt van elk device een horeca kassasysteem. Een tablet of smartphone kan dus! Bouw je eigen set-up, zodat je krijgt wat jouw zaak écht nodig heeft. Van eenvoudig tot alles-in-een. Wat kost een horeca kassasysteem? Afhankelijk van je wensen, lopen de horeca kassasysteem prijzen lopen uiteen.

horeca sneller werken processen stroomlijnen qr bonschermen handhelds

De horeca kassa zonder poespas

01
Snelle orderverwerking

Hoe druk je dag is en welke devices je kiest, met de intuïtieve kassa-app komen orders vanuit de vaste kassa of mobiele handhelds razendsnel in de keuken terecht.

02
Aanpasbare tafelplattegrond

Een op maat gemaakte tafelplattegrond op basis van jouw zaak? Standaard in onze horeca kassa. Zo houd je overzicht van je bestellingen en bezetting.

03
Rekeningen samenvoegen en splitsen

Willen je gasten de rekening delen of moet de rekening van meerdere tafels worden samengevoegd? Geen probleem. In seconden geregeld.

04
Managementdashboard

Welke producten verkopen het meest? Hoeveel hoofdgerechten verkoop ik in een piekuur? Dit en meer bekijk je in de realtime statistieken en rapportages van het managementdashboard.

eijsink kassasysteem klein groot

Klantverhalen

Deze horeca ondernemers kochten onze kassa

en werken nu nog efficiënter.

Veelgestelde vragen


Waarom kiezen voor het kassasysteem horeca van Eijsink?

Eijsink heeft 40 jaar kennis en ervaring op zak in horeca afrekensystemen. Voor elke type horecaondernemer hebben wij een oplossing. Ons horeca kassasysteem is net zo flexibel als je bedrijfsvoering. Het kassa systeem is gemaakt voor en door de horeca waardoor het super eenvoudig is om snel bestellingen op te nemen en te verwerken. En de verkoopresultaten? Die zijn overal en altijd te bekijken in de backoffice.


Kan ik een compleet horeca kassasysteem aanschaffen bij Eijsink?

Jazeker! Ons horeca kassasysteem staat ook wel bekend als een alles-in-1 kassa. Het is mobiel, flexibel, betaalbaar én zeer makkelijk in gebruik. De kassasystemen zijn uit te breiden met bon printers en handhelds. Alles kan ingericht worden zoals jij het wilt. Kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.


Wat kost een kassasysteem voor in de horeca?

Aangezien wij voor elke onderneming een passende oplossing kunnen bieden is het lastig om een vast bedrag te communiceren. Van kassasysteem kleine horeca tot middelgroot en franchise. Onze horeca kassasystemen kunnen geheel naar eigen wens ingevuld worden met allerlei moderne functionaliteiten. Je kan nu vrijblijvend informatie aanvragen of een afspraak plannen. Wij kijken graag met je naar de functionaliteiten die jouw onderneming nodig heeft, zodat je nooit te veel betaalt.

Andre
Andre, adviseur

Horeca kassa kopen?
Andre helpt je graag!