Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

Podcast 'Rondje van de Zaak' E2 | Sturen op succes: met je neus op de feiten

Annabelle
Leestijd 2 min

In onze podcastserie 'Rondje van de Zaak' delen horeca professionals hun ervaringen en inzichten om jou te voorzien van kennis en inspiratie. Van personeelsbeleid tot een optimaal terras, en het overnemen van een familiebedrijf tot het inspelen op de veranderende verwachtingen van gasten. We verkennen alle facetten die bijdragen aan succes. Want in de wereld van de horeca is er altijd ruimte om te groeien, leren en innoveren! Het onderwerp van 'Rondje van de Zaak' aflevering 2: Sturen op succes: met je neus op de feiten

Horeca podcast van Eijsink

Sturen op succes: met je neus op de feiten
Gast:
Evert-Jan van den Hoed
Bekend van zaken:
Cocktailbar Kelder65 en Restaurant ROAST in Leeuwarden, It Foarûnder op Starteiland in het Sneekermeer

In deze tweede aflevering van ‘Een Rondje van de Zaak’ gaan we in gesprek met Evert-Jan van de Hoed, succesvol horecaondernemer in het Noorden van ons land.

In 2014 opende Evert-Jan de deuren van Cocktailbar Kelder65 in Leeuwarden, in 2017 bovengelegen restaurant ROAST en vorig jaar voegde hij It Foarûnder op het Starteiland in het Sneekermeer aan zijn portfolio toe.

Evert-Jan neemt ons mee in hoe hij onderneemt in de horeca en alles waar je mee te maken krijgt wanneer je een nieuwe horecazaak opent. Het belang van keuzes maken op basis van data en een externe adviseur die helpt om kritisch en eerlijk naar jezelf én de horecazaken te kijken. “Wat zie je gebeuren in je zaak? Wat zegt de data? Wat zijn knelpunten en prioriteiten? Daar moet je dan naar handelen.”

Hoe bepaalt data op welke dagen de deuren open gaan? Waarom richtte Evert-Jan een personeels-BV op? En waarom koos hij weloverwogen aanbetalingen te laten voldoen bij reserveringen?

Evert-Jan deelt zijn ondernemersverhaal, ervaringen en tips.


Beluister deze podcast hier op onze website. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast of Google Podcast.