Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

Podcast 'Rondje van de Zaak' E3 | Horeca anno 2024: verwachtingen, uitdagingen en kansen - Twan Hakvoort, 't Voorhuys

Annabelle
Leestijd 2 min

In onze podcastserie 'Rondje van de Zaak' delen horeca professionals hun ervaringen en inzichten om jou te voorzien van kennis en inspiratie. Het onderwerp van 'Rondje van de Zaak' aflevering 3: Horeca anno 2024: verwachtingen, uitdagingen en kansen, met Twan Hakvoort van 't Voorhuys in Emmeloord.

Horeca podcast van Eijsink

Horeca anno 2024: verwachtingen, uitdagingen en kansen

Gast: Twan Hakvoort
Bekend van: 't Voorhuys, Emmeloord


In deze derde aflevering van 'Een rondje van de zaak' gaan we in gesprek met Twan Hakvoort, één van de enige twee SVH Meesterhorecaondernemers van Nederland.

Als twintiger nam hij, samen met zijn vrouw Renée, hotel, restaurant, grandcafé en theater 't Voorhuys in Emmeloord over van zijn schoonouders. Ruim 10 jaar later is het bedrijf gegroeid van 29 naar 80 medewerkers en de omzet 2,5 keer zo hoog.

In deze podcast neemt Twan je mee in zijn verhaal en de manier waarop hij leiding geeft aan zijn bedrijf.

Van het overnemen van een familiebedrijf en de strubbelingen die daar bij komen kijken tot zijn visie op ondernemen en de verwachtingen, uitdagingen en ook kansen waar de horeca mee te maken heeft.

Beluister deze podcast hier op onze website. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast of Google Podcast.