Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

Podcast 'Rondje van de Zaak' E4 | Boeien en binden van personeel - Niels Mulder, Nielz

Annabelle
Leestijd 2 min

In onze podcastserie 'Rondje van de Zaak' delen horeca professionals hun ervaringen en inzichten om jou te voorzien van kennis en inspiratie. Het onderwerp van 'Rondje van de Zaak' aflevering 4: Boeien en binden van personeel; dit kun jij doen, met Niels Mulder van Nielz in Almelo.

Horeca podcast van Eijsink

Boeien en binden van personeel; dit kun jij doen

Gast: Niels Mulder
Bekend van: Nielz, Almelo


In alweer de vierde aflevering van 'Een rondje van de zaak' gaan we in gesprek met Niels Mulder over het belang van een goed personeelsbeleid.

Ruim 300 plekken op het terras, 200 binnen en iedere dag – behalve 1e kerstdag en personeelsfeest-dag – geopend. Café Restaurant Nielz is in de loop der jaren uitgegroeid tot een grote en erg drukke zaak. Om een zaak van dit formaat goed te kunnen draaien heb je voldoende enthousiast en gekwalificeerd personeel nodig. "Als je ergens binnenkomt moet je voelen dat het klopt. Dat zit hem niet in de stoelen, maar in de mensen!"

En ondanks de personeelskrapte lukt dat binden van medewerkers én ze veranderen in echte Nielz-ambassadeurs bijzonder goed. Hoe? "Dat begint al voordat een medewerker überhaupt een eerst werkdag heeft gehad en bij echt aandacht voor je mensen."

Een heldere organisatiestructuur met duidelijk omschreven functies en competenties, voldoende afwisseling en verantwoordelijkheden en een bovengemiddeld salaris zijn slecht een tipje van de sluier.

Luister mee naar het verhaal van Niels en profiteer van zijn ervaringen en tips op het gebied van personeelsmanagement.

Beluister deze podcast hier op onze website. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast of Youtube.

Ook interessant

Arjan
Arjan, adviseur

Arjan praat graag met je verder
over waar kansen liggen