Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

Podcast 'Rondje van de Zaak' E1: Hoe haal je het maximale uit je terras? - Roy Spekhorst, Pelle's & Rien Mol, Landgoed het Rheins

Lisa
Leestijd 1 min

Stel je voor: een bruisend restaurant, een drukke bar of misschien wel een gezellig café. Achter de schermen gebeurt er van alles om deze plekken draaiende te houden.

Horeca podcast van Eijsink

In onze nieuwe podcastserie 'Rondje van de Zaak' delen horeca professionals hun ervaringen en inzichten om jou te voorzien van kennis en inspiratie. Van personeelsbeleid tot een optimaal terras, en het overnemen van een familiebedrijf tot het inspelen op de veranderende verwachtingen van gasten. We verkennen alle facetten die bijdragen aan succes. Want in de wereld van de horeca is er altijd ruimte om te groeien, leren en innoveren!


Het onderwerp van 'Rondje van de Zaak' aflevering 1:

Hoe haal je het maximale uit je horeca terras?
Gasten:
Rien Mol (Landgoed het Rheins) en Roy Spekhorst (Pelle's)

Pelle’s van Roy Spekhorst ging het afgelopen jaar met de hoofdprijs van de Terras Top 100 naar huis. Ook het terras van Rien Mol, Landgoed het Rheins, behoort al jaren tot de top van Nederland. Wat maakt dat gasten hun horeca terras steeds weer weten te vinden? Hoe zorgen ze voor een goede terras omzet? En welke succesfactoren staan aan de basis om de gastbeleving op je terras te blijven verbeteren? Van routing tot de inzet van personeel en van actief zijn op de socials tot slimme technologie. Rien en Roy delen hun ervaringen en tips.


Beluister deze podcast hier onze website. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast of Google Podcast.

Ook interessant

Arjan
Arjan, adviseur

Arjan gaat graag met je verder
over waar kansen liggen