Kassasystemen

Met een snel en efficiënt kassasysteem houd je grip op de zaak en kan jouw onderneming groeien. Door onze 30 jaar ervaring is de diversiteit aan systemen en software is groot. Of je nu in de Horeca, Retail, Catering, Sport of Zorg onderneemt. Zelf kiezen waar je werkt, en het liefst op je favoriete device? Dan kies je voor booq. Voor elke ondernemer is het ideale pakket beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat jij optimaal kunt ondernemen.

Wat biedt kassasystemen jou?

Bij Eijsink vind je altijd een oplossing op maat.

booq

Superslim, razendsnel en grensverleggend: booq is hét businessplatform voor elke ondernemer. Met onze intuïtieve kassasoftware kunnen jouw medewerkers direct aan de slag. Het cloudbased kassasysteem werkt zowel online als offline en je kunt het eenvoudig uitbreiden. Zelf stel je de ideale kassa samen waarbij je de keuze hebt uit iOS, Android en Windows devices. Het webbased managementdashboard vol realtime rapportages en statistieken heb je altijd bij je. booq POS is flexibel en groeit met je onderneming mee.

  • Cloudoplossing met responsive software
  • Aanpassingen eenvoudig en snel geregeld
  • Méér dan een kassa: POS, Personeelsplanner, Bar/Kitchen Manager, Tafelreservering, QR-bestellen, Bestelsite, Bestelzuil, BI en Ticketing.
Vectron

Als één van de grootste POS-producenten in Europa is Vectron overal in de horeca vertegenwoordigd. De POS Touch is hét systeem voor een veeleisende horecaomgeving: supersnel, ijzersterk en intuïtief; het krasbestendige touchscreen biedt een slimme weergave van artikelbestanden en bestellingen zijn met een paar tikken geregeld.

  • Krasvaste hardware met bediensleutels
  • POS, handheld en app met cloudbased backoffice
  • Een slim platform voor data en managementrapportages
  • Zo gekoppeld met de Bar/Kitchen manager, Personeelsplanner en webshop op maat.
WinSale

Het intuïtieve alles-in-één pakket WinSale maakt van zelfs de meeste complexe bedrijfsvoering een helder, toegankelijk geheel. Door de modulaire opbouw aan functionaliteiten voor ticketing, leisure, horeca en retail is WinSale voor elke zaak toepasbaar. Zelfkassa’s, tourniquetsturing, you name it!

  • Tafelmanagement & gastenbeheer (klantensaldo’s, historie klantverbruik)
  • Keuzeschermen bereidingswijzen en up-selling
  • Vrije indeling (touch)kassaschermen

Raadpleeg onze experts

Wil je graag weten welke kassasysteem bij jouw wensen en verwachtingen past? Heb je een verzoek voor onze klantenservice? Of leg je gewoon graag een vrijblijvende vraag bij ons neer?

Wacht dan niet langer en open ons contactformulier! Waar kunnen we je een plezier mee doen?

Contact opnemen
Dé oplossing voor

Jouw oplossing voor

Restaurants
Strandpaviljoenen
Bars & cafés
Fastservice
Hotels
Winkels
Musea
Attractieparken
Dierentuinen
Theaters
Bioscopen
Zwembaden
Zorginstellingen
Sportverenigingen
Catering
Bakkers
Tuincentra
Zo gekoppeld

Deze oplossing sluit naadloos aan op diverse van onze andere producten. Kies voor de beste combinaties en een hoger rendement!

Ontdek dé perfecte oplossing
Benieuwd naar welke oplossingen uit ons portfolio aansluiten bij je bedrijf? Neem contact met ons op!