Kassasystemen

Met een snel en efficiënt kassasysteem houd je grip op de zaak en kan jouw onderneming groeien. Door onze 30 jaar ervaring is de diversiteit aan systemen en software is groot. Of je nu in de Horeca, Retail, Catering, Sport of Zorg onderneemt.Zelf kiezen waar je werkt, en het liefst op je favoriete device? Dan kies je voor booq. Eijsink Touch is dé oplossing voor jou als je een simpele kassa wil met verrassend veel functionaliteiten, bijvoorbeeld ideaal voor het werken met vrijwilligers. Geen touchscreen, maar een prettige basiskassa met voorgeprogrammeerde toetsen als de Casio of Sharp? Voor elke ondernemer is het ideale pakket beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat jij optimaal kunt ondernemen.

Wat biedt kassasystemen jou?

Bij Eijsink vind je altijd een oplossing op maat.

booq

Superslim, razendsnel en grensverleggend: booq is hét businessplatform voor elke ondernemer. Online, voor elk device. Met je hele bedrijfsvoering in één oplossing waarbij  jij kiest welke modules je wil activeren. Van kassa tot personeelsplanning en van keukenmanagement tot webshops (zelfs gekoppeld aan je kassa). booq is flexibel, jij bepaalt de ideale mix.

 • Cloudoplossing met responsive software
 • Aanpassingen eenvoudig en snel geregeld
 • Méér dan een kassa: POS, Personeelsplanner, Bar/Kitchen Manager, Tafeleservering en Online (websites, webshops, bestelzuilen)
Vectron

Als één van de grootste POS-producenten in Europa is Vectron inmiddels overal in de horeca vertegenwoordigd. De Eijsink POS Touch is hét systeem voor een veeleisende horecaomgeving: supersnel, ijzersterk en intuïtief; het krasbestendige touchscreen biedt een slimme weergave van artikelbestanden en bestellingen zijn met een paar tikken geregeld. De grafische interface richten we daarbij zo in dat deze optimaal aansluit bij jouw wensen en eisen!

 • Krasvaste hardware met bediensleutels
 • POS, handheld en app met cloudbased backoffice
 • Een slim platform voor data en managementrapportages
 • Zo gekoppeld met de Bar/Kitchen manager, Personeelsplanner en webshop op maat.
WinSale

Het intuïtieve alles-in-één pakket WinSale maakt van zelfs de meeste complexe bedrijfsvoering een helder, toegankelijk geheel. Door de modulaire opbouw aan functionaliteiten voor ticketing, leisure, horeca en retail is WinSale voor elke zaak toepasbaar. Zelfkassa’s, tourniquetsturing, you name it!

 • Tafelmanagement & gastenbeheer (klantensaldo’s, historie klantverbruik)
 • Keuzeschermen bereidingswijzen en up-selling
 • Vrije indeling (touch)kassaschermen
Eijsink Touch

De Eijsink Touch-software zit vol slimme handigheden die de bedrijfsvoering in specifieke branches kunnen optimaliseren. Vaste gasten op rekening zetten, tafelmanagement, tal van scanningmogelijkheden en gepersonaliseerde clubkaarten. De Eijsink Touch is een eenvoudig en toegankelijk afrekensysteem met uitbreidingsopties voor elke branche: betrouwbaar, flexibel en stijlvol.

 • Tafelmanagement en eenvoudig artikelbeheer
 • Kassamanagement met backoffice voor heldere rapportages
 • Contactloos betalen met NetPay Sports (via clubkaarten, armbanden of sleutelhangers)
JUPA

Hét software pakket voor de juwelier, bijouterie en conceptstore. Het digitale klantenbestand is up-to-date met foto’s van reparaties en garantiebewijzen, aankoophistorie en persoonlijke e-mailings. Door de naadloze verbinding tussen kassa en webshop is het versturen van bestellingen zo gedaan, en pakketten kun je versturen en tracken met Mikropakket. Kies je voor JUPA, dan is alles voortaan in een handomdraai geregeld.

 • Digitaal klantenbestand
 • Geïntegreerde webshop op maat
 • Nauwgezette communicatie met leveranciers en filialen
 • CRM en taxaties

Raadpleeg onze experts

Wil je graag weten welke betaalterminal bij jouw wensen en verwachtingen past? Heb je een verzoek voor onze klantenservice? Of leg je gewoon graag een vrijblijvende vraag bij ons neer?

Wacht dan niet langer en open ons contactformulier! Waar kunnen we je een plezier mee doen?

Contact opnemen
Dé oplossing voor

Jouw oplossing voor

Restaurants
Strandpaviljoenen
Bars & cafés
Fastservice
Hotels
Winkels
Juweliers
Musea
Attractieparken
Dierentuinen
Theaters
Bioscopen
Zwembaden
Zorginstellingen
Sportverenigingen
Catering
Bakkers
Tuincentra
Bijouterie
Conceptstores
Zo gekoppeld

Deze oplossing sluit naadloos aan op diverse van onze andere producten. Kies voor de beste combinaties en een hoger rendement!

Ontdek dé perfecte oplossing
Benieuwd naar welke oplossingen uit ons portfolio aansluiten bij je bedrijf? Neem contact met ons op!