Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

De Vossenberg | Sneller werken dankzij SoftPOS

Annabelle
Leestijd 3 min

Nu de zomerperiode is aangebroken is het bij De Vossenberg op de Veluwe alle hens aan dek. Elke onnodige handeling waarop ze kunnen besparen, levert tijd op waardoor ze sneller werken. Het SoftPOS-systeem maakt oók de medewerkers enthousiast. “We hebben geen wachtrij meer voor het pinapparaat.”

De Vossenberg werkt sneller dankzij SoftPOS

Over de Vossenberg

Gelegen midden in de natuur van de Veluwe maakt De Vossenberg de ideale verblijfsplaats. Het terras, met plek voor 130 gasten, is een grote trekpleister voor bezoekers van De Veluwe en fietsliefhebbers uit de regio. Het huiselijke restaurant biedt een ruime keuze met ontbijt- lunch- en dineropties uit het seizoen of voor een borrel. Blijven slapen kan ook! Het hotel biedt comfortabele kamers, waarvan sommige in thema, met directe toegang tot de natuur.


Dit is de reden dat De Vossenberg voor SoftPOS heeft gekozen

"Op zonnige dagen is het hier superdruk", vertelt Marlijn Drost. "Alles wat we kunnen besparen op onnodige handelingen levert extra tijd op. Met het SoftPOS-systeem hoeven gasten en medewerkers bijvoorbeeld niet meer op elkaar te wachten voor het pinapparaat. Ook hoeft het bedrag niet ingetikt te worden op het apparaat; dat doet het systeem automatisch. Zoiets nam voorheen nooit veel tijd in beslag, maar het scheelt toch.”

Restaurant Hotel De Vossenberg werkt sneller dankzij SoftPOS van Eijsink
Efficient werken op het terras dankzij de mobiele kassa en pinapparaat inéén


Dit heeft Eijsink voor De Vossenberg gedaan

Niet alleen Marlijn is te spreken over het 2-in-1 bestelsysteem, ook de medewerkers zijn enthousiast: “Ze kunnen sneller werken, en het systeem is simpel in gebruik. We hebben inmiddels drie mobiele apparaten met SoftPOS van Eijsink aangeschaft. Bijkomend voordeel is dat we nu minder pinterminals nodig hebben, dus we besparen ook nog geld!”

De Vossenberg, Vierhouten maakt gebruik van:

SoftPOS
Kassa en handhelds
QR-bestellen
Digitale bonschermen
Online personeelsplanning
Koppelingen

Ook interessant

harriet
Harriet, adviseur

Harriet helpt graag om de
processen in je zaak te optimaliseren.