Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

A Beautiful Mess | SoftPOS verkleint afstanden en vergroot gastvrijheid

Annabelle
Leestijd 2 min

Het terrasseizoen betekent voor A Beautiful Mess in Amsterdam topdrukte. Besparen op elke onnodige handeling om efficiënter te werken, levert kostbare tijd en gastvrijheid op. Het SoftPOS-systeem, de betaaloplossing geïntegreerd in de mobiele kassa, helpt daarbij.

A Beautiful Mess verkleint afstanden op de werkvloer met SoftPOS van Eijsink

Over A Beautiful Mess

Het restaurant A Beautiful Mess is een initiatief van stichting Refugee Company en helpt mensen die naar Nederland zijn gevlucht hier een nieuw bestaan opbouwen en op weg naar betaald werk. Op hun drie locaties, doen vluchtelingen werkervaring op en krijgen ze onder andere trainingen en taallessen. Het restaurant is open van vroeg tot laat; voor ontbijt, lunch, diner en verbinding. De Amsterdamse vestiging verhuisde het afgelopen voorjaar van een pop-up locatie naar het Oosterdokseiland, vlakbij het Centraal Station. Met de verhuizing kreeg de zaak (behalve een restaurant voor 140 gasten) er een evenementenlocatie, kookstudio, twee vergaderruimtes én ruim terras voor 70 gasten bij. De diverse invloeden van over de hele wereld zorgen voor een experimentele keuken, die maar al te graag open wordt gesteld tijdens community diners en kookworkshops.

A Beautiful Mess kiest voor SoftPOS: mobiele kassa en pinapparaat inéén


Dit is de reden dat A Beautiful Mess voor SoftPOS heeft gekozen

A Beautiful Mess is een horecabedrijf met een goed verhaal. “We nemen altijd graag de tijd om onze missie aan gasten toe te lichten. Dan is het extra fijn als de bedrijfsvoering daaromheen efficiënt is ingericht,” vertelt Operational Manager Olivier Tuinier. Het SoftPOS-systeem van Eijsink, een betaaloplossing die geïntegreerd is in een mobiele kassa, helpt daarbij. "Dankzij de tap-to-pay functionaliteit betalen gasten door hun pinpas, smartphone of smartwatch aan de achterkant van de handheld te houden. Simpel, veilig en snel."


Dit heeft Eijsink voor A Beautiful Mess gedaan

Tuinier: “De afstanden in ons bedrijf zijn best flink. Het kost veel tijd als medewerkers voor gasten op het terras steeds naar binnen moeten lopen om het pinapparaat te halen. Met dit systeem hebben ze een kassa én pinapparaat op zak. Een ander voordeel is dat medewerkers niet binnen aan de kassa bestellingen hoeven in te tikken, maar meteen alles op het terras kunnen invoeren. Zo komen de bonnen verspreid binnen bij de bar, in plaats van in pieken.”

A Beautiful Mess werkt met SoftPOS
A Beautiful Mess werkt met SoftPOS om gasten efficient te bedienen


Wat zou je vertellen aan iemand die overweegt met Eijsink en haar automatiseringsoplossingen te werken?

"Wij werken al langer met de systemen van Eijsink. De totaaloplossingen zijn top. Alle systemen – waaronder roosterplanning, kassa en betalingen – sluiten op elkaar aan. Bovendien hoef ik maar met één partij te schakelen.”


Foto's van Tony Dočekal

A Beautiful Mess, multi-locatie maakt gebruik van:

Kassa en handhelds
SoftPOS
Betalen en pin
Digitale bonschermen
Online personeelsplanning

Ook interessant

Stijn
Stijn, adviseur

Bestellen en betalen in jouw zaak vereenvoudigen?
Stijn helpt je graag