Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
bestelsysteem horeca eijsink

Bestelsysteem horeca

Overal bestellingen opnemen
aan tafel, op het terras of via een zuil

Eenvoudige bediening
Superstabiel: werkt altijd door
Kies je eigen devices

Je kunt niet zonder dit horeca bestelsysteem

Je bent op zoek naar een draadloos bestelsysteem voor jouw horeca onderneming. Waarbij je met een smartphone of tablet bestellingen kunt opnemen en registreren. Gasten via QR-codes of bestelzuilen hun bestelling doorgeven. Eijsink biedt voor iedere zaak een passende oplossing: onze bestelsystemen zijn speciaal ontwikkeld voor de horeca.

Horeca bestelsysteem op handterminal of tablet

Geen gedoe met ingewikkelde kassa software, maar een gebruiksvriendelijk horeca bestelsysteem. Dat is de kracht van onze Eijsink-systemen! Je bedienend personeel werkt met een mobiele kassa wat zowel een professionele handterminal kan zijn als eigen smartphone of iPad. Door de app verandert deze in een handomdraai in een volwaardige kassa. In het bestelsysteem worden bestellingen aangeslagen, tafeloverzichten weergegeven en rekeningen betaald. Zo gebruiksvriendelijk dat iedereen ermee kan werken en geen training vereist is!

Handheld terras bestellen efficiency tijdsbesparing Eijsink

Online bestelsysteem horeca met QR-codes

Met QR-bestellen kunnen je gasten snel en eenvoudig via de eigen telefoon een bestelling doorgeven. Uitstekend geschikt als online bestelsysteem. Door de QR-code op tafel te scannen, opent zich een digitale menukaart waarmee gasten op hun gemak en zelf hun bestelling doorgeven aan de bar en/of keuken. Ook afrekenen doen de gasten direct zelf, via iDEAL of internationale banken als Sofort. Het voordeel van dit online bestelsysteem is dat je gastvrouwen of -heren bij de gasten in de buurt kunnen blijven en je meer gasten in dezelfde tijd kan bedienen.

Efficienter werken QR-bestellen handelingen verminder horeca

Bestelzuilen als bestelsysteem

Selfservice wordt erg gewaardeerd door horeca gasten. Met name voor de fastservice zaken kan de inzet van bestelzuilen werkprocessen enorm verbeteren en zorgen voor meer bestellingen oftewel omzet! Met dit horeca bestelsysteem stellen gasten stapsgewijs hun menu samen inclusief drankjes en/of ijsjes en rekenen direct via het aangesloten pinapparaat af.

Omzet verhogen expertise eijsink bestelzuil site

Klantverhalen

Deze collega's werken al met een draadloos bestelsysteem

en willen niet meer anders.

Gerben
Gerben, adviseur

Gerben vertelt je graag meer over ons
bestelsysteem voor de horeca.