Vectron

Zoek je zekerheid? Wil je de volledige controle over je bedrijfsvoering? Dan ben je bij Vectron aan het juiste adres! Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van slimme, gebruiksvriendelijke kassa's is Vectron dé topexpert in elke vorm van horeca. Of het nu gaat om een restaurant in Groningen, een hotel in Vlissingen of een zorginstelling in Rotterdam: onze Vectron-oplossingen bieden altijd de optimale ondersteuning.

Wat biedt Vectron jou?

Bij Eijsink vind je altijd een oplossing op maat.

Krachtig afrekensysteem

Uitgebreide managementrapportages, tafelplattegronden, supersnelle software met een korte leercurve: er is altijd een passende Vectron-oplossing voor jouw onderneming. Deze krachtige software is het product van jarenlange ervaring en optimalisatie. Zo ben je verzekerd van een geautomatiseerde verwerking van elke bestelling.

 • Krasvaste hardware met optie gebruik bediendensleutels/verschillende autorisaties
 • Handige tafelplattegronden nemen je onder meer dankzij de tafelkleurcodering werk uit handen
 • Zowel op de vaste kassa als in de speciale app nooit meer dan enkele tikken nodig per bestelling
#1 handheld

De Mobile Pro III is de krachtigste, slimste handterminal op de markt. Hij heeft zelfs net zo veel functionaliteiten als een vaste kassa! In combinatie met een bluetoothprinter kun je dan bijvoorbeeld al je bestellingen en betalingen ter plekke op het terras regelen. De combinatie van T9-invoer en touchregistratie maken de handheld uniek gebruiksvriendelijk.

 • Evenveel functionaliteiten als een vaste kassa
 • Alle bestellingen met één hand geregeld
 • Waterdicht, licht en ergonomisch gevormd
Cloudbased backoffice

De branche digitaliseert, en dan moet de backoffice van je afrekensysteem natuurlijk een stapje voor blijven op de wensen van je klanten. Daarom ontwikkelde Eijsink het intuïtieve VectrOnline, een volledige cloudbased backoffice die geheel in een internetbrowser draait. Zo kun je dus vanaf elke device en vanaf elke plaats je afrekensystemen beheren, zelfs via een speciale web-app op je smartphone.

 • Overal en altijd realtime inzicht in je bedrijfsvoering
 • Managementrapportages met overzichtelijke grafische visualisaties van o.a. omzet en rendement
 • Eén slim platform voor ál je data
Controle bar & keuken

Bespaar nóg meer tijd en geld met onze Bar/Kitchen Manager, waarmee ingevoerde bestellingen direct op speciale touchschermen bij de juiste afdeling terecht komen. Daar kunnen je medewerkers met een paar tikken supersnel aangeven welke bonnen nog open staan, welke al lopen en welke gestart worden, bijvoorbeeld. En dankzij slimme kleurcoderingen voor tafels uit dezelfde wijk, kun je eenvoudig bestellingen samenvoegen en waardoor je runners efficiënter uitserveren. De Bar/Kitchen Manager valt perfect te koppelen met onze Vectron-kassa's. Rust en controle op de werkvloer!

 • In één oogopslag overzicht lopende bestellingen
 • Gemakkelijk bestellingen samenvoegen, prioriteren of aanpassen
 • Efficiënter, papierloos werken
Simpel medewerkers inroosteren

Extra drukte door het mooie weer, een bedrijfsfeest, een onverwacht zieke werknemer: het maken van een sluitend personeelsrooster kan een flinke uitdaging zijn. Maar wie de booq Personeelsplanner aan Vectron koppelt, regelt de personeelsplanning voortaan in een handomdraai. De basis van de software is een drag-en-dropsysteem waarmee je medewerkers gemakkelijk naar de juiste plaatsen in het rooster sleept. Door te plannen aan de hand van ingestelde budgetten, toont de software direct hoe goed je huidige planning hierop aansluit!

 • Plannen aan de hand van kosten, omzet en budget
 • Medewerkers selecteren op loonkosten en contract
 • Managementdashboard met handige prestatiemeters
Webshop op maat

Toe aan een nieuwe, gebruiksvriendelijke webshop (of website)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We gebruiken namelijk een eigen ontwikkeld CMS (contentmanagementsysteem) waarmee we je webshop of website precies naar wens kunnen inrichten, én realtime online verkopen/bestellingen kunt inzien!

 • Toegankelijk drag-en-drop CMS
 • Look & feel op maat voor jouw bedrijf
 • Data website en webshop altijd en overal inzichtelijk

Raadpleeg onze experts

Wil je graag weten of Vectron bij jouw wensen en verwachtingen past? Heb je een verzoek voor onze klantenservice? Of leg je gewoon graag een vrijblijvende vraag bij ons neer?

Wacht dan niet langer en open ons contactformulier! Waar kunnen we je een plezier mee doen?

Contact opnemen
Dé oplossing voor

Jouw oplossing voor

Restaurants
Strandpaviljoenen
Bars & cafés
Fastservice
Hotels
Zorginstellingen
Bakkers
Tuincentra
Klanten vertellen

Ontdek wat onze oplossingen in de praktijk voor jou kunnen betekenen.

Pavarotti, Delft
Vectron
Bar/Kitchen Manager
Personeelsplanner

“Wij geloven in het totaalplaatje van Eijsink. Kassa’s, mobiles, barschermen en keukenschermen, maar ook de booq Personeelsplanner bijvoorbeeld waar we managementrapportages uithalen voor ons wekelijks overleg. De meest recente oplossing is voor ons de bestelkiosk in combinatie met de webshop pavarotti.nl, voor het Pavarotti TO GO concept. Dit alles is gekoppeld aan de kassa.”

Restaurant RAUW, Amersfoort
Vectron

"Werken met een Eijsink-kassasysteem is als onze keuken. Vertrouwen op wat altijd al goed is geweest. Dingen die werken, al jarenlang. Daar houden wij van bij RAUW" - eigenaar en chef Maarten van der Heide

Vakantiepark TerSpegelt, Eersel
Vectron
Personeelsplanner
Bar/Kitchen Manager
Tafelreservering
booq webshop
bestelzuil

"We hebben gezocht naar een partij die ons écht kon helpen met het verhogen van het serviceniveau door in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en behoeften. Bijv. het zelf kunnen bestellen bij een bestelzuil en deze bestellingen doorsturen naar digitale keukenschermen, waarna de bestelling zelf afgehaald kan worden. Bij Eijsink hadden we direct een goed gevoel. Ze hebben een breed scala aan oplossingen die interessant zijn voor ons. We spreken eigenlijk dezelfde taal." - Directeur Michel Huigevoort

Aan de Gracht, Elburg
Vectron
booq Personeelplanner

"We hebben zo'n 840 artikelen, en dan is de Mobile Pro handheld met zijn handige sneltoetsen echt een uitkomst. Ook met de booq Personeelsplanner en vingerscan zijn we erg blij. Het werkt prettig voor ons en het personeel, plus rapportages zijn geniaal. Perfect om op te sturen!" - bedrijfsleider Gerrit-Jan Vos

Orangerie Mattemburgh
Vectron
Bar/Kitchen Manager

“We hebben twee grote terrassen, die plek bieden aan bijna 300 gasten. De Vectron Mobile Pro handterminals geven ons zoveel bewegingsvrijheid, echt perfect! We ervaren ook de booq Kitchen Manager als een enorme verrijking. In de keuken, bij de uitgifte, van achter de bar, overal heb je overzicht.” - eigenaar Frank van Akkeren

Stadshotel Woerden, Woerden
Vectron
Bar/Kitchen Manager
Personeelsplanner

“Onderhoudsvrije, stevige handterminals, meer controle in de keuken en direct de status van ons personeelscijfer in beeld: toegevoegde waarde voor ons bedrijf.” - Ed Breuren, eigenaar

Ter Marsch & Co, Rotterdam
Vectron
Personeelsplanner
Smart Safe

“De software is heel eenvoudig: 5 tot 10 minuutjes uitleg en medewerkers begrijpen het! De service klopt en het werkt goed.” - Pim de Lange, eigenaar

Zo gekoppeld

Deze oplossing sluit naadloos aan op diverse van onze andere producten. Kies voor de beste combinaties en een hoger rendement!

Ontdek dé perfecte oplossing
Benieuwd naar welke oplossingen uit ons portfolio aansluiten bij je bedrijf? Neem contact met ons op!