QR-bestellen, bestelzuilen & bestelsites

Ons inhouse ontwikkelde CMS booq Websites/webshops ontstond vanuit de wens een contentmanagementsysteem te bieden dat behalve krachtig en veelzijdig vooral ook gebruiksvriendelijk is. Het is ontwikkeld vanuit jou als gebruiker: alles wat je nodig hebt, is nooit meer dan een paar klikken van je vandaan. Zo kun je eenvoudig zelf een website of webshop inrichten, waarbij je zelf bepaalt of je daar van ons ondersteuning bij wilt. En naast websites en webshops kunnen we bijvoorbeeld ook een bestelzuil voor je inrichten, zodat klanten in je zaak ter plekke zelf hun bestelling kunnen invoeren en afrekenen. booq Websites/webshops past zich aan jóuw wensen aan!

Wat biedt booq Websites/webshops jou?

Bij Eijsink vind je altijd een oplossing op maat.

Online bestellen

Wat er mogelijk is, bepaal jij. Wil je een sterke website om je online vindbaarheid te verhogen? Een webshop waarin klanten heerlijke maaltijden kunnen bestellen? Een bestelzuil in de zaak, zodat klanten zelf ter plekke hun bestelling kunnen plaatsen? Met booq Websites/webshops kan dat allemaal!

 • QR-bestellen, bestelsites en bestelzuilen
 • Eenvoudig zelf te onderhouden responsive CMS
 • Design/video/fotografie & websiteoptimalisatie (SEO/SEA)
Eigen ontwikkeld CMS

booq Websites/webshops is ontwikkeld voor joú als ondernemer, dus bepaal jíj je voordelen. Bij alles op het gebied van e-commerce kunnen we je ontzorgen, dus leg ons je wensen voor!

 • Wij verzorgen alle updates voor je
 • Meerdere websites/webshops beheren in één account
 • Websites en CMS schalen responsive mee op elk apparaat
Self-service bestelzuilen

Met een bestelsite in je zaak verkoop je nooit meer 'nee'. De basis voor een bestelzuil is jouw gepersonaliseerde bestelwebsite, die we op maat voor je maken. Met een paar klikken op de site of tikken op de zuil ben je bij het gewenste product. Onderhoud is geen issue. Is je kassa gekoppeld aan je webshop en pas je hierin de prijzen aan, dan wijzigen deze automatisch mee op de bestelzuil. Is de rij bij de cafetariakassa bijvoorbeeld te lang? Dan stap je er gewoon uit en bestel je bij de bestelzuil. Op handige afhaalschermen zie je dan precies wanneer jouw bestelling voor je klaar staat.

 • Vereenvoudig en versnel het bestelproces
 • Een op maat gemaakte bestelwebsite als basis
 • Sfeerbeelden en animaties in jouw look & feel
QR-bestellen

Speel in op het personeelstekort in de branche met een investering die al snel meer omzet oplevert: QR-bestellen! Zet QR-codebordjes op tafel, gasten scannen de code en komen automatisch - met het tafelnummer al gekoppeld - op je bestelsite. Ze kiezen hun bestelling en rekenen direct af, waarna de order binnenkomt bij de keuken en/of bar. Deze kan worden uitgeserveerd of opgehaald bij de afhaalbalie.

 • Ontlast je personeel tijdens piekuren en biedt je gasten extra service
 • Geschikt voor terras, strandbedden, ijssalons, hotelkamers en meer
 • Gasten bestellen en besteden gemiddeld meer.
2D en 3D-fotografie

Klanten willen online gelijk weten waar ze aan toe zijn als ze een product zien. Productfoto's van slechte kwaliteit zijn zeker niet meer van deze tijd. Door je producten van alle zijden te fotograferen, kunnen websitebezoekers afbeeldingen laten roteren alsof zij het item zelf in handen hebben. Toon je je producten optimaal, dan worden veel klantvragen al op voorhand beantwoord. Die 360°-fotografie kunnen wij voor je regelen! Net als prachtige sfeerbeelden van jouw zaak of diensten.

 • Sfeerfotografie op locatie
 • 2D- én 3D-productfoto's op locatie
 • Optimale belichting en vrijstaande beelden

 

 

Raadpleeg onze experts

Wil je graag weten of booq Websites/webshops bij jouw wensen en verwachtingen past? Heb je een verzoek voor onze klantenservice? Of leg je gewoon graag een vrijblijvende vraag bij ons neer?

Wacht dan niet langer en open ons contactformulier! Waar kunnen we je een plezier mee doen?

Contact opnemen
Dé oplossing voor

Jouw oplossing voor

Restaurants
Strandpaviljoenen
Bars & cafés
Fastservice
Hotels
Winkels
Juweliers
Musea
Attractieparken
Dierentuinen
Theaters
Bioscopen
Zorginstellingen
Zwembaden
Sportverenigingen
Catering
Bakkers
Klanten vertellen

Ontdek wat onze oplossingen in de praktijk voor jou kunnen betekenen.

Vakantiepark TerSpegelt, Eersel
Vectron
Personeelsplanner
Bar/Kitchen Manager
Tafelreservering
bestelsite
bestelzuil

"We hebben gezocht naar een partij die ons écht kon helpen met het verhogen van het serviceniveau door in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en behoeften. Bijv. het zelf kunnen bestellen bij een bestelzuil en deze bestellingen doorsturen naar digitale keukenschermen, waarna de bestelling zelf afgehaald kan worden. Bij Eijsink hadden we direct een goed gevoel. Ze hebben een breed scala aan oplossingen die interessant zijn voor ons. We spreken eigenlijk dezelfde taal." - Directeur Michel Huigevoort

Reclaimed jewels, Almere
JUPA
bestelsite

“Met de geïntegreerde webshop kunnen we flexibel ons aanbod via diverse kanalen aanbieden. JUPA is een bewezen concept in de juweliersbranche.” - Martin Pot, directeur

 

 

't Smulhuis, Brunssum
Vectron
Personeelsplanner
bestelsite

"De booq bestelsite biedt zowel klanten als onszelf vele voordelen. Het geeft alleen maar verlichting en ik kan het absoluut aanbevelen." - Carmen Boumans, bedrijfsleider

TESO, Den Helder / Texel
booq POS
Kitchen Manager
bestelsite
bestelzuil

"Met booq webshop en bestelzuilen gecombineerd met keuken- en afhaalschermen voorkom je wachttijden en ontlast je de keuken plus de kassa tijdens piekmomenten.”- Arjen Poelman, Hoofd Frontoffice & Horeca

Zo gekoppeld

Deze oplossing sluit naadloos aan op diverse van onze andere producten. Kies voor de beste combinaties en een hoger rendement!

Ontdek dé perfecte oplossing
Benieuwd naar welke oplossingen uit ons portfolio aansluiten bij je bedrijf? Neem contact met ons op!