Blog

1
03
september
2020
2020
Kampeerdorp de Zandstuve – meer aandacht voor de gast dankzij digitalisering

1
01
september
2020
2020
The Green House: circulair paviljoen vol verhalen

1
21
augustus
2020
2020
Jopen houdt het hoofd koel: ‘rustig blijven, blijven ondernemen’

1
18
augustus
2020
2020
Familievakanties tijdens coronatijd: hoe bewaak je dat Beerze Bulten gevoel?

1
22
juli
2020
2020
Back to basic bij Diego's Burgers

1
21
juli
2020
2020
Terrasseizoen tips: QR-codes, tussenschermen, beleving en meer!

1
27
mei
2020
2020
Checklist: zijn jouw Eijsink-oplossingen klaar voor 1 juni?

1
08
mei
2020
2020
Reserveringen in horeca verplicht – reguleer en beheer met booq Tafelreservering

1
30
april
2020
2020
QR-codes in de horeca: ‘Oplossing voor de 1,5 meter-economie’

1
20
april
2020
2020
Anderhalve-meter-horeca: duik in je werkprocessen

1
16
april
2020
2020
‘Is die anderhalve-meter-economie wel haalbaar?’ – Michel Ordeman, Jopen

1
10
april
2020
2020
'Bereid je voor op wat komen gaat' - Rien Mol, Het Rheins

1
24
maart
2020
2020
Veelgestelde vragen Coronavirus

1
09
maart
2020
2020
Gratis Terras Checklist

1
05
maart
2020
2020
Aftellen tot Terras Bootcamp