Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

Event: bezoek Hotel van de Toekomst en ontdek de kracht van 360° gastprofielen

Lisa
Leestijd 1 min

Als kennis macht is, wat zou je dan doen met een 360° gastprofiel? Woon evenement Hotel van de Toekomst bij en ontdek het zelf!

Hotel van de Toekomst event Eijsink AFAS MEWS YourBI

Dankzij een speciaal, nieuw hospitality-event georganiseerd door MEWS, AFAS, YourBI en Eijsink, zul je anders over gastgegevens gaan denken. Woon een gedenkwaardige middag bij boordevol hotelinspiratie en ontdek de kracht van een 360° gastprofiel. Door Paul Smit als keynote, bekend om zijn unieke mix van humor en inhoud. Door presentaties van diverse hotelketens, waaronder Bastion, die gaan spreken over wat een 360° gastprofiel voor ze kan doen. En door kennis te delen met collega's.

Het overkoepelende thema? Hoe ons brein werkt als het gaat om verandering, samenwerking en beïnvloeding, én hoe jij dit kan toepassen in jouw hotel.


Event hightlights

  • een keynote van Paul Smit over het brein en de optimale mix tussen emotionele en rationele keuzes bij het bedienen van gasten
  • presentaties van grote hotelketens, waaronder Bastion, die al hebben ontdekt wat 360° gastprofielen voor ze kunnen doen
  • tijd voor vragen en netwerken met collega’s en hoteltechnologiepartners


14 november 2023

14:00 - 17:30 uur

AFAS Theater (Het Atrium) | Inspiratielaan 3, 3833 AV Leusden

Mis deze baanbrekende middag niet en reserveer een ticket.

Ook interessant

Martijn
Martijn, adviseur

Samen ideeën uitwisselen over
het hotel van de toekomst?