Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

3 redenen om ons te bezoeken op Horecava 2024

Lisa
Leestijd 3 min

Horecava 2024! Wat verheugen we ons enorm op het grootste horeca-evenement van de Benelux. Dit jaar vindt de Horecava plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2024. Als specialist op het gebied van digitalisering en het optimaliseren van bedrijfsprocessen, zijn wij er natuurlijk weer bij en nodigen je graag uit. Bezoek onze stand 01.343, wissel gedachten uit en laat je onder het genot van een hapje en een drankje inspireren door al het moois wat Eijsink voor hospitalitybranche te bieden heeft.

Bezoek Eijsink op de Horecava 2024

Wat kun je verwachten op de Horecava?

De horeca heeft te maken met continue verandering; nieuwe wet- en regelgeving, personeel, duurzaamheid en verwachtingen van nieuwe generaties. De Horecava is dé plek waar je in één keer alles ziet wat relevant is binnen de branche. Je krijgt handvatten om jouw onderneming het komende jaar verder te brengen. Laat je inspireren door allerlei culinaire activiteiten, lezingen en workshops. Kom in contact met hospitality partners en leveranciers die je direct kunnen helpen met handige tips en praktische oplossingen op deze gebieden, waaronder Eijsink.

eijsink welkom op horecava 2024

3 redenen om de stand van Eijsink bezoeken

1. Wij hebben de oplossingen voor jouw 2024 horeca-uitdagingen

Hoe kun jij: je medewerkers slimmer inzetten? Mens en techniek elkaar laten versterken? Een verbeterslag maken in je werkprocessen? De gastbeleving verhogen? Meer overhouden onderaan de streep? Onze specialisten hebben het antwoord en denken graag mee hoe de werkprocessen in jouw zaak optimaal functioneren met behulp van slimme digitalisering.

2. Probeer al onze hardware en software live uit

Op de Horecava heb jij de kans om alle hardware en software die we aanbieden live te testen. Op onze stand staan demo-opstellingen die matchen bij een praktijksetting van een restaurant, fastservice zaak of hotel. Pak de nieuwste mobiele handheld en tik door de kassasoftware heen, zie hoe digitale bonschermen orders verwerken of krijg een consult over het strategisch plannen van je personeel. Er is zoveel te zien: van kassasysteem booq POS tot QR-bestellen, reserveringssysteem tot cadeaukaarten, bestelzuilen tot Grab & Go selfservice. Ook presenteren we een aantal noviteiten(lees welke in deze blog). Komt dat zien!

3. Gave acties en entertainment op de beursvloer

We verklappen nog niet te veel, maar we hebben gave acties op onze vernieuwde stand 01.343 (hal 1) waarvan je kunt profiteren. Zorg ervoor dat je je mooiste horeca-glimlach meeneemt en een goede dosis geluk! 📸 😉 Ook zul je je op onze stand niet vervelen, want we zorgen voor entertainment!

Eijsink horecava 2024

Waar vind je Eijsink?

Wist je dat Eijsink met haar 470 m2 één van de grootste stands heeft op de Horecava? Een groot team van adviseurs en consultants staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Onder andere Andre, Wilfried, Bertil en Harriet helpen je graag op naar slimmer en efficiënter werken in 2024! Kom gezellig langs voor lekkere kop koffie, een gerechtje in ons restaurant en een goed gesprek. Je vindt ons op stand 1.343, in hal 1. Bekijk de plattegrond hiernaast voor jouw ideale looproute.

Looproute naar onze stand


Gratis toegang

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en in gesprek te gaan over de uitdagingen en kansen die er zijn voor jouw zaak. Wil jij de Horecava gratis bezoeken? Laat het ons weten en je ontvangt van ons een registratiecode waarmee je gratis een toegangskaart kunt aanvragen.

Praktische informatie

Maandag 8 januari 10:00-18:00 uur
Dinsdag 9 januari 10:00-18:00 uur
Woensdag 10 januari 10:00-18:00 uur
Donderdag 11 januari 10:00-17:00 uur
Amsterdam RAI
Standnummer 01.343, hal 1

We hopen je te zien op de Horecava!

Horecava 2024 team eijsink

Ook interessant

Stijn
Stijn, adviseur

Stijn en de rest van ons team
ontmoet je graag op de Horecava