Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.

Terug

Deel

Horecava 2023: waarom je dit niet wil missen

Lisa
Leestijd 3 min

Horecava 2023! Wat hebben we na twee jaar afwezigheid weer zin in het grootste horeca-evenement van Nederland. Dit jaar vindt de Horecava plaats van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2023. Wij zijn er natuurlijk ook weer bij met onze automatiseringsoplossingen en nodigen je graag uit. Bezoek onze stand 01.343 en laat je onder het genot van een hapje en een drankje inspireren door al het moois wat Eijsink in de hospitalitybranche te bieden heeft.

Eijsink op de Horecava 2023

Wat kun je verwachten op de Horecava?

De Horecava is dé plek waar je in één keer alles ziet wat de horeca te bieden heeft. Belangrijke thema's voor de horecabeurs zijn innovatie, personeel en duurzaamheid. Laat je inspireren door allerlei culinaire activiteiten, lezingen en workshops rondom deze thema’s. Daarnaast vind je als hospitality professional partners die je direct kunnen helpen met handige tips en praktische oplossingen op deze gebieden, waaronder Eijsink.

Horecava 2023 vol trends en innovaties

3 redenen om de stand van Eijsink bezoeken

1. Wij hebben de oplossingen voor jouw 2023 horeca-uitdagingen

Hoe kun jij: je medewerkers slimmer inzetten? Mens en techniek elkaar laten versterken? Een verbeterslag maken in je werkprocessen? De gastbeleving verhogen? Meer overhouden onderaan de streep? Onze specialisten hebben het antwoord en denken graag mee hoe de werkprocessen in jouw zaak optimaal functioneren met behulp van slimme digitalisering.

2. Probeer al onze hardware en software live uit

Op de Horecava heb jij de kans om alle hardware en software die we aanbieden live te testen. Op onze stand staan demo-opstellingen die matchen bij een praktijksetting van een restaurant, fastservice zaak of hotel. Pak de nieuwste mobiele handheld en tik door de kassasoftware heen, zie hoe digitale bonschermen orders verwerken of krijg een consult over het strategisch plannen van je personeel. Er is zoveel te zien: van kassasysteem booq POS tot QR-bestellen, reserveringssysteem tot cadeaukaarten, bestelzuilen tot Grab & Go selfservice. Komt dat zien!

3. Gave acties en entertainment op de beursvloer

We verklappen nog niet te veel, maar we hebben gave acties op onze vernieuwde stand 01.343 (hal 1) waarvan je kunt profiteren. Zorg ervoor dat je je mooiste horeca-glimlach meeneemt en een goede dosis geluk! 📸 😉 Ook zul je je op onze stand niet vervelen, want we zorgen voor entertainment!

Eijsink op de Horecava 2023

Waar vind je Eijsink?

Wist je dat Eijsink met haar 470 m2 één van de grootste stands heeft op de Horecava? Een groot team van adviseurs en consultants staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Onder andere Andre, Onno, Bertil en Harriet helpen je graag op naar slimmer en efficiënter werken in 2023! Kom gezellig langs voor lekkere kop koffie, een gerechtje in ons restaurant en een goed gesprek. Je vindt ons op stand 1.343, in hal 1. Bekijk de plattegrond hiernaast voor jouw ideale looproute.

Looproute naar onze stand


Gratis toegang

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en in gesprek te gaan over de uitdagingen en kansen die er zijn voor jouw zaak. Wil jij de Horecava gratis bezoeken? Laat het ons weten en je ontvangt van ons een registratiecode waarmee je gratis een toegangskaart kunt aanvragen.

Praktische informatie

Maandag 9 januari 10:00-18:00 uur
Dinsdag 10 januari 10:00-18:00 uur
Woensdag 11 januari 10:00-18:00 uur
Donderdag 12 januari 10:00-18:00 uur
Amsterdam RAI
Standnummer 01.343, hal 1

We hopen je te zien op de Horecava!

Team Eijsink op de Horecava 2023

Ook interessant

Stijn
Stijn, adviseur

Stijn en de rest van ons team
ontmoet je graag op de Horecava