Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

Eijsink op Horecava 2024: kom deze nieuwe innovaties uitproberen

Lisa
Leestijd 3 min

De Horecava typeert dé start van het nieuwe horecajaar. Deze toonaangevende horecabeurs inspireert vakmensen met volop (nieuwe) ontwikkelingen en manieren om ondernemingen te professionaliseren. Natuurlijk is Eijsink aanwezig en presenteert interessante innovaties. Benieuwd welke noviteiten Eijsink presenteert? Lees snel verder.

Eijsink op Horecava 2024 nieuwe innovaties uitproberen noviteiten

Onderwerp van gesprek tijdens Horecava 2024

Gesprekstof genoeg tijdens Horecava 2024. Personeelstekort is en blijft een invloedrijk thema in de dagelijkse gang van zaken. In de markt is er steeds meer bewustwording voor de vereiste, andere aanpak waarbij technologie helpt om efficiënter te werken, kosten te verlagen en het serviceniveau op peil te houden. Denk aan digitale tools als QR-bestellen en betalen, bestelzuilen en bestelsites.

Oplossingen waarmee je ook inspeelt op de nieuwe generatie gasten; Gen-Z die kiest voor rijke ervaringen en gemak. Door moderne systemen te gebruiken zoals een kassasysteem met handhelds die werken als een smartphone of een reserveringssysteem, speel je ook in op generatie Z als personeel die waarde hecht aan moderne technieken, intuïtief en flexibel.

Om succesvol te kunnen zijn in het huidige ondernemersklimaat en relevant te blijven is het onderzoeken van nieuwe ontwikkelingen belangrijk. Ontwikkelingen op het gebied van automatisering, robotisering en AI gaan razendsnel. De Horecava is de plek om inspiratie op te doen, bijvoorbeeld door de noviteiten van Eijsink!

Eijsink noviteiten op Horecava 2024

o Baanbrekend: SoftPOS

Een innovatie die een revolutie teweegbrengt in het betalingsverkeer: SoftPOS. Deze innovatie verandert elk Android-device in een volwaardige kassa en veilig pinapparaat. Oftewel: werk je met de booq Kassa-app op professionele handhelds of eigen smartphones, dan kun je door de 1-op-1 integratie met SoftPOS nu snel en beveiligd pinbetalingen verwerken. De grootste voordelen van bestellen en betalen met 1 device? Je bespaart aanschafkosten omdat je bestaande devices ook pinapparaten zijn. Je schaalt eenvoudig op en af, zonder gedoe met extra betaalterminals en servicecontracten. Ook betaal je enkel voor wat je gebruikt, tegen vaste tarieven, waardoor pinbetalingen ontvangen ook voor kleine ondernemers aantrekkelijk wordt.

o Horeca loyaltyprogramma: booq Loyalty

Een loyaltyprogramma speciaal gemaakt voor de horeca, dat was er nog niet. Het booq Platform breidt zich (opnieuw) uit met een slimme tool om gastbeleving te verhogen en meer omzet te maken. Op Horecava 2024 presenteren we booq Loyalty: loyalty software waarmee horecaondernemers van eenmalige gasten loyale gasten maken door ze te belonen. Bij ieder bezoek sparen gasten punten en in ruil voor deze spaarpunten ontvangen ze kortingscoupons, zodat een herhaalbezoek nóg aantrekkelijker wordt.

o Nieuwe koppelingen zorgen voor connectiviteit

Als je verschillende systemen op de juiste manier met elkaar laat praten, werk je veel efficiënter en kun jij je mensen juist inzetten op de plek waar zij verschil maken. Steeds meer softwareprogramma’s koppelen dankzij API's met onze kassa’s, betaalsystemen en personeelsplanningssoftware. Op de Horecava kondigen we een aantal nieuwe koppelingen aan. Zo is het nu mogelijk om je booq kassasysteem te koppelen aan het reserveringssysteem van Booking Experts en Briq Bookings. Ook is het mogelijk om door een slimme aandrijving bestellingen vanuit Thuisbezorgd.nl en Uber Eats in het kassasysteem te registreren. De integraties tussen ons online personeelsplanningspakket en salarispakketten breidt zich ook steeds meer uit. Wist je dat er koppelingen zijn met BCS HR Software, Software Gemak en Visma YouServe?

o Nieuwe functionaliteiten en specials

Dit is nog lang niet alles. Software releases maken nieuwe functionaliteiten beschikbaar in o.a. ons kassasysteem (o.a. bijbestellen op QR-codes regel je in via de backoffice), de digitale bonschermen voor de keuken/bar (o.a. gedeeltelijke start- en gereedmelding) én personeelsplanning (o.a. diensten automatisch als verlof geregistreerd bij goedkeuren verlofaanvraag). Onze product experts lichten ze met plezier op de Horecava toe! Daarnaast kenmerkt Horecava 2024 voor Eijsink de themastands die volledig ingericht zijn op het kopen van een basic kassa (zonder poespas) en onze Innovation Street.

Kom sparren over nieuwste ontwikkelingen met onze product experts tijdens Horecava 2024
Kom sparren over nieuwste ontwikkelingen met onze product experts tijdens Horecava 2024


Eijsink's grootste tijdelijke showroom

We verheugen ons er enorm op om tijdens de Horecava 2024 rechtstreeks met de markt in contact te komen en van gedachten te wisselen. Als specialist op het gebied van digitalisering en het optimaliseren van bedrijfsprocessen nemen we alles wat we voor de horeca te bieden hebben mee naar onze grootste, tijdelijke showroom. Op de 470 m2-stand kun jij het volledige rondje langs alle horecatools maken, alles op je gemak bekijken en proberen:

  • Kassasystemen (vaste of mobiele kassa’s, selfservicekassa tot SoftPOS)
  • Bestellen en betalen via QR-codes
  • Bestelzuilen en zelfscan
  • Digitale bonnenschermen voor keuken en bar
  • Reserveringssysteem
  • Online personeelsplanning
  • Bestelsite
  • Loyalty en cadeaukaarten
  • Business Intelligence
  • Pinapparaten en bevestigingssystemen

Ook interessant

Bertil
Bertil, adviseur

Bertil en de rest van het team
ontmoet je graag op de Horecava