Eijsink in de Retail, ontdek onze oplossingen Bekijk de video
Oplossingen met
eijsink & Retail
Tijd besparen met intuïtieve oplossingen? Kies voor een retailoplossing die bij jóu past. We staan 24/7 voor je klaar!

Van snoepwinkel tot groothandel

Het stroomlijnen van de bedrijfsvoering is vaak vooral een kwestie van véél ballen in de lucht houden. Daarom moet je kassasysteem intuïtief werken, enorm betrouwbaar zijn en passen bij jouw zaak. Daarnaast wil je de juiste randapparatuur die daar perfect mee samenwerkt. Dat betekent bijvoorbeeld dat je in een snoepwinkel een weegschaal aansluit, zodat klanten zelf snoepzakjes kunnen afwegen. Een cadeauwinkel zoekt misschien fijne handscanners, om een snelle doorloop te garanderen aan de kassa. Kortom, je wilt dat al je beslissingen op het gebied van automatisering perfect aansluiten bij je doelgroep.

Eijsink Retail

Retail automatisering

Ondernemen in de retail is geen baan van 9 tot 5. Het is hard werken, snel schakelen en vooral ook veel klanten tevreden naar huis zien gaan. Dat maakt alles de moeite waard. Die passie begrijpen wij als geen ander. Daarom biedt Eijsink totaaloplossingen op maat. Full service. With pleasure!

 • Altijd dé oplossing voor jouw retailzaak
 • Scanning, narrowcasting en slim voorraadbeheer
 • Custom webshops met naadloze koppeling kassa
 • 24/7 de beste service én klantbeleving
Wat biedt Retail jou?

Bij Eijsink vind je altijd een oplossing op maat.

booq POS

Slim, razendsnel en grensverleggend: booq is hét businessplatform van de toekomst. Van kassa tot personeelsplanning en van keukenmanagement tot webshops gekoppeld aan je kassa. Jij kiest zelf welke modules - de booq Bricks - bij je passen.

 • Any place, any device
 • Mobiele flexibiliteit
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Méér dan alleen de ideale kassa
Ontdek booq POS
booq Personeelsplanner

Met booq Personeelsplanner is je personeelsplanning voortaan zó geregeld. Je kunt plannen op basis van loonkosten, contracturen en diverse soorten budgetten - zo zie je meteen hoe goed de huidige planning hierop aansluit. De booq Personeelsplanner is de meest complete én gebruiksvriendelijke planner op de markt!

 • Efficiënt plannen o.b.v. budgetten en tendensen
 • Urenregistratie
 • Personeelsdossier
 • Management
 • Toplevel
Ontdek booq Personeelsplanner
booq Online

Als ondernemer wil je dat jouw online aanwezigheid staat als een huis. Daarom ontwikkelden wij de online oplossingen van booq: een uitstekend contentmanagementsysteem (CMS) voor onder meer webshops, websites en bestelzuilen, dat je gemakkelijk zelf kunt aanpassen en onderhouden!

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Ruim 70 beschikbare modules
 • Flexibel (responsive) en efficiënt
 • Optionele kassakoppeling
 • Design/video/fotografie & website-optimalisatie
Ontdek booq Online
Cashless & contactloos betalen

Betaalterminals oftewel pinapparaten zorgen voor een klantvriendelijke afhandeling van de transactie. Zeker contactloos betalen is de toekomst voor elke moderne ondernemer: een hogere transactiesnelheid, minder kosten én extra veilig! Eijsink levert onder meer stand-alone, mobiele en geïntegreerde betaalterminals op basis van jouw wensen.

 • Pin vs. contant bespaart al snel 5 cent per transactie
 • Minder handling contant geld
 • Contactloos betalen is nóg sneller dan pinnen: bijna 10 seconden!
Ontdek Cashless & contactloos betalen

Gespecialiseerde oplossingen

Eijsink denkt altijd actief mee over specialistische oplossingen. In de juweliersbranche wil je bij een reparatieverzoek bijvoorbeeld graag meteen een foto van het item in je systeem kunnen zetten. Of automatische e-mails naar klanten laten sturen wanneer hun reparatie klaar is. Of een directe bestelkoppeling met leveranciers. Leg je vragen gewoon aan ons voor; Eijsink heeft voor élke zaak in de winkelstraat de geschikte oplossing!

Van bakker tot warenhuis

Elke retailer heeft andere wensen. Denk aan een slim kassasysteem dat je wekelijks uren aan administratietijd bespaart, of een personeelsplanner waarmee je met een paar klikken de weekplanning in elkaar zet. De warme bakker op de hoek zoekt wellicht een handige bestelzuil, zodat zijn klanten nooit lang in de rij staan. Een warenhuis heeft een kassafunctie nodig waarbij je een bon in de wacht kunt zetten. En een tuincentrum heeft baat bij een slim loyaltyprogramma waarmee klanten punten sparen voor een gratis bos bloemen.

Klanten vertellen

Ontdek wat onze oplossingen in de praktijk voor jou kunnen betekenen.

Stach

"Een flexibele partner die alles voor ons kan realiseren en daarnaast ook snel kan handelen wanneer een nieuwe zaak geopend gaat worden, vonden we in Eijsink." - Stach Schaberg, eigenaar Stach food

Reclaimed jewels, Almere
kassa
bestelsite

“Met de geïntegreerde webshop kunnen we flexibel ons aanbod via diverse kanalen aanbieden. JUPA is een bewezen concept in de juweliersbranche.” - Martin Pot, directeur

 

 

Skins Cosmetics
kassa

"WinSale is gebruiksvriendelijk, inclusief het scannen van verkoopartikelen en de compatibiliteit met ons financieel systeem. En ook de snelheid van handelen is een voordeel." - Jeroen Hofste, Head of Finance

Zo gekoppeld

Voor jouw branche hebben wij diverse gespecialiseerde oplossingen; er zit sowieso iets tussen dat goed bij je past!

Branchesectoren

Onze oplossingen vind je onder andere bij:

Winkels

Een intuïtief afrekensysteem, weegschalen, scanners, narrowcasting-schermen, personeelsplanning: retailers moeten veel ballen hooghouden. Wij zorgen er voor dat dat jongleren voortaan vanzelf gaat!

Juweliers

Wil je bij een reparatieverzoek meteen een foto kunnen zetten in je systeem? Of automatische e-mails naar klanten versturen als hun reparatie is? Een directe koppeling met leveranciers? Dan hebben wij de juiste oplossing!

Bakkers

Alles van slimme kassa's tot handige scanners en van custom webshops tot gebruiksvriendelijke personeelspanning: ook in de bakkersbranche weten wij wat voor jou telt. Ontdek wat Eijsink je kan bieden!

Tuincentra

Klantgericht met kennis van flora én fauna: als bloem- en tuincentrum ben je van alle markten thuis. Daarom zorgen wij voor all-in-one solutions die je ontzorgen van A tot Z!

Ontdek dé perfecte oplossing
Benieuwd naar welke oplossingen uit ons portfolio aansluiten bij je bedrijf? Neem contact met ons op!