Eijsink in de Horeca, ontdek onze oplossingen Bekijk de video
Oplossingen met
eijsink & Horeca
Extra efficiënt, extra gastvrij! Voor de horeca staat Eijsink 24/7 klaar.

Restaurant, strandpaviljoen of eetcafé

In de horeca staat of valt alles met goede communicatie en efficiënte software. Onze experts luisteren naar je wensen en regelen een oplossing die daar optimaal bij aansluit. Misschien heb je genoeg aan een basic kassa, of zoek je juist een zeer compleet kassasysteem. Wil je bestellingen verwerken op smartphones, of gebruik je juist liever een industriële, supersterke handheld? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Eijsink Horeca

Horeca automatisering

Het juiste team, het lekkerste aanbod, 100% gastvrijheid: werken in de horeca is topsport, én het laat je niet meer los. Die passie begrijpen wij als geen ander. Daarom biedt Eijsink totaaloplossingen op maat. Full service. With pleasure!

 • Intuïtief, ijzersterk en compleet
 • Data & rapportages altijd en overal inzichtelijk
 • Nieuwste bestelmethodes: QR, bestelzuilen, bestelsites
 • 24/7 de beste service én gastbeleving
Wat biedt Horeca jou?

Bij Eijsink vind je altijd een oplossing op maat.

booq POS

Slim, razendsnel en grensverleggend: booq is hét businessplatform van de toekomst. Van kassa tot personeelsplanning en van keukenmanagement tot webshops gekoppeld aan je kassa. Jij kiest zelf welke modules - de booq Bricks - bij je passen.

 • Any place, any device
 • Mobiele flexibiliteit
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Méér dan alleen de ideale kassa
Ontdek booq POS
booq Personeelsplanner

Met booq Personeelsplanner is je personeelsplanning voortaan zó geregeld. Je kunt plannen op basis van loonkosten, contracturen en diverse soorten budgetten - zo zie je meteen hoe goed de huidige planning hierop aansluit. De booq Personeelsplanner is de meest complete én gebruiksvriendelijke planner op de markt!

 • Efficiënt plannen o.b.v. budgetten en tendensen
 • Urenregistratie
 • Personeelsdossier
 • Management
 • Toplevel
Ontdek booq Personeelsplanner
booq Bar/Kitchen Manager

booq Bar/Kitchen Manager is een slim managementsysteem dat werkt met touchschermen gesynchroniseerd aan je kassa. Alle bestellingen die de bediening op hun handterminal of de kassa invoert, komen automatisch als digitale bonnen op de schermen van de juiste partie terecht. Hier kan een medewerkers ze eenvoudig met één tik starten of afronden.

 • Rust op de werkvloer
 • Processen stroomlijnen
 • Kleurcodering per wijk en tijdsaanduidingen per tafel
 • Bonnen samenvoegen/prioriteren
 • Efficiënter, papierloos werken
Ontdek booq Bar/Kitchen Manager
booq Tafelreservering

booq Tafelreservering is het snelste en betrouwbaarste reserveringssysteem voor horecagelegenheden. In één oogopslag zien welke tafel beschikbaar, gereserveerd of bezet is. Ook gasten in- en uitchecken, wachtlijsten en walk-ins beheren was nog nooit zo eenvoudig. Bovendien werkt booq Tafelreservering ook offline, dus kun je altijd door blijven werken. Gegarandeerd de beste reserveerervaring voor je gasten én je medewerkers!

 • Beheer tafelreserveringen, gasteninformatie, wachtlijsten en walk-ins in één app
 • Overal ter wereld je reserveringsdata binnen handbereik
 • Automatische synchronisatie tussen al je iOS-devices
 • Online beschikbaarheid automatisch bijgehouden
 • Reserveringen ontvangen via website en Facebook
 • E-mailen en sms’en in je eigen opmaak en concepttekst
Ontdek booq Tafelreservering
booq Online

Als ondernemer wil je dat jouw online aanwezigheid staat als een huis. Daarom ontwikkelden wij de online oplossingen van booq: een uitstekend contentmanagementsysteem (CMS) voor onder meer webshops, websites en bestelzuilen, dat je gemakkelijk zelf kunt aanpassen en onderhouden!

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Ruim 70 beschikbare modules
 • Flexibel (responsive) en efficiënt
 • Optionele kassakoppeling
 • Design/video/fotografie & website-optimalisatie
Ontdek booq Online
Cashless & contactloos betalen

Betaalterminals oftewel pinapparaten zorgen voor een klantvriendelijke afhandeling van de transactie. Zeker contactloos betalen is de toekomst voor elke moderne ondernemer: een hogere transactiesnelheid, minder kosten én extra veilig! Eijsink levert onder meer stand-alone, mobiele en geïntegreerde betaalterminals op basis van jouw wensen.

 • Pin vs. contant bespaart al snel 5 cent per transactie
 • Minder handling contant geld
 • Contactloos betalen is nóg sneller dan pinnen: bijna 10 seconden!
Ontdek Cashless & contactloos betalen

Jouw bar, pub, club of hotel

Achter de bar moet alles als een geoliede machine verlopen… dus zorgen wij dat de volgorde van bestellingen op de bon overeenkomt met de pakvolgorde achter de bar! Dat is pas efficiënt bestellingen verwerken. En met onze tapautomatisering heb je geen (onnodig) tapverlies meer. Hierdoor kun je wel tot 30% besparen op drankinkoop.

Een goed hotel is méér dan een vriendelijke receptie en een schone kamer. Hier komen bijna alle facetten van de horeca samen, die ook nog eens naadloos op elkaar aan moeten sluiten. Geen dag is hetzelfde, dus daar moet je automatisering op berekend zijn. Creëer bijvoorbeeld meer rust voor je team door roomservice mogelijk te maken via QR-bestellen. Met de juiste software is dit zo geregeld.

Jouw fastserviceformule

Kwaliteit en snelheid voeren hier de boventoon. Wij zorgen dat je razendsnel kunt schakelen met de meest ideale kassa plus bestelzuil of keukenscherm. Snelle herkenbaarheid dankzij producticonen en haast geen inwerktijd! Wij kunnen ook helpen bij het coördineren van bezorgingen. Dankzij diverse touchschermen weten de keuken en bezorgers exact van elkaar hoe ver ze zijn, ideaal!

Klanten vertellen

Ontdek wat onze oplossingen in de praktijk voor jou kunnen betekenen.

A'DAM, Amsterdam
kassa
bar- en keukenautomatisering
ticketing

"We klopten bij Eijsink aan omdat we 6 etages horeca gingen openen, met elk een eigen concept en wensen. We wilden één systeem met centrale backoffice voor op alle outlets. De huidige kassa maakt dankzij het kunnen sturen op cijfers het verschil. " - Gitte Milder, Brand Manager A'DAM

De Pier, Scheveningen
kassa

“Dankzij booq zien we centraal wat onze individuele ondernemers aan omzet genereren.” – manager & verhuurder Herman Smit

Restaurant RAUW, Amersfoort
kassa

"Werken met een Eijsink-kassasysteem is als onze keuken. Vertrouwen op wat altijd al goed is geweest. Dingen die werken, al jarenlang. Daar houden wij van bij RAUW" - eigenaar en chef Maarten van der Heide

De Eendracht, Abcoude
kassa
bar- en keukenautomatisering
personeelsplanner

“Geen bonnen meer kwijt, eenduidige communicatie, realtime inzicht in de kosten: Eijsink biedt met WinSale, de Bar/Kitchen Manager en de Personeelsplanner professionele oplossingen.” - Esgo Kuiper, eigenaar

Stadshotel Woerden, Woerden
kassa
bar- en keukenautomatisering
personeelsplanner

“Onderhoudsvrije, stevige handterminals, meer controle in de keuken en direct de status van ons personeelscijfer in beeld: toegevoegde waarde voor ons bedrijf.” - Ed Breuren, eigenaar

Zo gekoppeld

Voor jouw branche hebben wij diverse gespecialiseerde oplossingen; er zit sowieso iets tussen dat goed bij je past!

Branchesectoren

Onze oplossingen vind je onder andere bij:

Restaurants

Een soepele communicatie tussen de witte en zwarte brigade. Overzicht van alle bestellingen. Rust op de werkvloer. Deel je wensen en wij leveren dé oplossing voor jouw restaurant!

Bars & cafés

Barbonnen waarop de volgorde overeenkomt met de pakvolgorde in de bar. Snel contactloos afrekenen. En tapverlies tegengaan. Klop bij ons aan voor een hoger rendement én een hogere klanttevredenheid!

Fastservice

Pizzeria's, ijssalons, snackbars, foodtrucks: kwaliteit en snelheid voeren hier de boventoon. We begrijpen dat je automatisering dus zo ingericht moet zijn dat je medewerkers razendsnel kunnen schakelen. Geen probleem!

Strandpaviljoenen

Mobiel bestellen met een handterminal die géén last heeft van zand en water? Een eigen bonprinter op het terras. En orders kunnen samenvoegen op basis van wijk. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Hotels

Een goed hotel is méér dan een vriendelijke receptie en een schone hotelkamer. Achter de schermen komen álle facetten van de horeca samen. Daar moet je automatisering op berekend zijn. En dus zorgen wij voor een oplossing op maat!

Ontdek dé perfecte oplossing
Benieuwd naar welke oplossingen uit ons portfolio aansluiten bij je bedrijf? Neem contact met ons op!