WEbinars

Wil je processen digitaliseren en optimaliseren, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Bekijk onze gratis webinars voor meer inzicht. We helpen je graag op weg om het maximale uit je zaak te halen.

Webinar 1 | Rust, inzicht en overzicht in de personeelplanning en urenregistratie

Onduidelijkheid over urenregistratie en uitbetaling of pas aan het einde van de periode ontdekken dat de personeelskosten niet in lijn zijn met de omzet?

In dit webinar laat Jan Maarten zien hoe de juiste personeelsplanning zorgt voor rust, inzicht en overzicht en een positieve invloed op jouw organisatie. We behandelen twee verschillende perspectieven op het onderwerp personeelsplanning: die van de werkgever en werknemer.Webinar 2 | Digitale orderverwerking voor meer controle, rust en overzicht

Misschien heb je jezelf in je restaurantkeuken een bepaalde werkwijze aangeleerd, maar denk je ook dat slimmer, soepeler en efficiƫnter kan.

Een succesvolle aanpak in de keuken valt of staat bij optimale communicatie onderling. Wil je dit digitaliseren voor meer rust en efficiency? Kijk dan de webinar van Kristian, die zelf jaren in restaurantkeukens heeft gewerkt.